גלי בשר איטלקיים קטנים
המתכון מיני גלי בשר איטלקי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 252 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא רוטב פיצה, מלח, רוטב פיצה בטעם פפרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו גלי בשר איטלקיים קטנים, גלי בשר איטלקיים קטנים, ו גלי בשר איטלקי טורקיה מיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים למעט גבינה ורוטב פיצה נוסף. הקש תערובת בקר לתוך 12 כוסות מאפין בגודל רגיל (כוסות יהיה מלא מאוד).
מניחים מחבת מאפין על גיליון עוגיות בתנור כדי לתפוס כל גלישה.
אופים כ 30 דקות או עד כיכרות הם כבר לא ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז כיכרות באמצע פאן מאפין קורא 71°.
מפזרים 1 כפית גבינה על כל כיכר.
אופים 1 עד 2 דקות יותר או עד גבינה מותכת. מיד להסיר כוסות.