גלידה עם רסק תפוחים וקינמון
גלידה עם רסק תפוחים וקינמון יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 1976 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו זני תפוחים, קינמון, קצפת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו עוגת קינמון פריך-גבינת שמנת-לחם בננה-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את רסק התפוחים על הכיריים או במיקרוגל.
מניחים את הגלידה בצלחת. למעלה עם רסק תפוחים, מפזרים קינמון מלמעלה עם קצפת אם תרצה.
לזרוק את התפוחים, מיץ תפוחים ומיץ לימון למחבת ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מנמיכים את החום ומבשלים עד התפוחים רכים, על 15 דקות. מערבבים דרך הסוכר ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
מחית את התערובת במעבד מזון, בלנדר או טחנת מזון. אם לא משתמשים מיד, להשאיר להתקרר ולאחר מכן לקרר.