גלידות אננס בקרמל עם רוטב שוקולד-קוקוס
צריך ללא גלוטן קינוח ידידותי fodmap? גלידות אננס עם קרמל ברוטב שוקולד קוקוס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קקאו, אננס, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידות אננס בקרמל עם קוקוס, גלידות אננס בקרמל עם קוקוס, ו גלידות אננס חמות ברוטב רום.
הוראות
קו 8x8 אינץ תבנית אפייה עם נייר. מערבבים סוכר ומים בסיר קטן כבד מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, כ 7 דקות.
מערבבים באגוזים. מיד לשפוך תערובת למחבת מוכנה, מתפשט מעט. מגניב לגמרי. מקלפים רדיד פרלין. פרלין קוצצים גס. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. אחסן קירור במיכל אטום.)
להביא קרם של קוקוס וקקאו כדי להתבשל בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה, לטאטא עד חלקה.
להוסיף תמציות ומלח; להקציף כדי להתמזג. מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
ממיסים חמאה וסוכר במחבת גדולה מאוד על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. תגביר את החום לגבוה.
מוסיפים אננס ו sauté עד הזהב, על 3 דקות לכל צד. מחלקים אננס בין 8 מנות גלידה. למעלה כל אחד עם 1 כף גלידה. למעלה עם רוטב ופרלין.
בעת ביצוע ציפוי פרלין, לא מערבבים את סירופ הסוכר כפי שהוא רותח. ערבוב יגרום הסוכר נמס להתגבש ולהיות מגורען.