קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידות בראוניז קפואות

גלידות בראוניז קפואות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו גלידות בראוניז קפואות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. לקינוח הזה יש 731 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, גלידת קרמל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: גלידות בראוני, גלידות בראוני, ו רומנטי בראוני גלידות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שכבת בראוני: הניחו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.ריססו תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס בישול שמן צמחי. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, ומאפשרים ל -2 סנטימטרים של נייר לתלות את הדפנות. הניחו בצד. ריססו את נייר הקלף בתרסיס בישול שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה גדולה מערבבים יחד את המים, השמן והביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את תערובת הבראוניז ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס וחתיכות בר הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת בראוניתערובת בראוני
בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץבר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
5
מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז הבראוניז יוצא עם כמה פירורים לחים מחוברים, בערך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את שכבת הבראוניז לחלוטין בתבנית, בערך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
שכבת גלידה: מורחים בעזרת מרית את הגלידה המרוככת על גבי שכבת הבראוניז ומקפיאים עד ליציבות, כ -4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
שכבת שוקולד: בסיר קטן מחממים את השמנת על אש בינונית-נמוכה עד שהיא חמה אך לא רותחת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את השוקולד צ ' יפס. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. מורחים בעזרת מרית את תערובת השוקולד על שכבת הגלידה. להקפיא לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מכניסים את התותים, הסוכר ומיץ הלימון לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מוציאים את השכבות מהתבנית ומקלפים את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חותכים את השכבות לריבועים ומזלפים את רוטב התותים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות