לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו גלידות בראוניז קפואות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. לקינוח הזה יש 731 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, גלידת קרמל, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: גלידות בראוני, גלידות בראוני, ו רומנטי בראוני גלידות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שכבת בראוני: הניחו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.ריססו תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס בישול שמן צמחי. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, ומאפשרים ל -2 סנטימטרים של נייר לתלות את הדפנות. הניחו בצד. ריססו את נייר הקלף בתרסיס בישול שמן צמחי.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את תערובת הבראוניז ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס וחתיכות בר הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת בראוני
בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
5
מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז הבראוניז יוצא עם כמה פירורים לחים מחוברים, בערך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את שכבת הבראוניז לחלוטין בתבנית, בערך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
שכבת גלידה: מורחים בעזרת מרית את הגלידה המרוככת על גבי שכבת הבראוניז ומקפיאים עד ליציבות, כ -4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
שכבת שוקולד: בסיר קטן מחממים את השמנת על אש בינונית-נמוכה עד שהיא חמה אך לא רותחת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את השוקולד צ ' יפס. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. מורחים בעזרת מרית את תערובת השוקולד על שכבת הגלידה. להקפיא לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מכניסים את התותים, הסוכר ומיץ הלימון לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.