קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

גלידות מרנג פיסטוק

גלידות מרנג פיסטוק
גלידות מרנג פיסטוק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות. לכו לחנות ואספו פרוסות וניל, גלידת פיסטוק, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: גלידות מרנג פאי בוץ, גלידות אפרסק פיסטוק עם כוסות פילו פריכות, ו גלידות קרמל, תפוז ותמרים עם פיסטוק שביר.

הוראות

1
גורפים ג ' לטו לארבע מנות קינוח. מעל כל אחד עוגיה ומזלפים סירופ שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי אחת עם כ-50 קלוריות
גליל פירותגליל פירות
ג ' לאטוג ' לאטו
2
מפזרים פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti

גלידה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "