קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת אספרסו צ'יפס

גלידת אספרסו צ'יפס
אם יש לך תמצית vanillan, פולי אספרסו מצופים שוקולד, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו גלידת אספרסו שוקולד צ'יפס, גלידת אספרסו שוקולד צ'יפס, ו אספרסו צ'יפ עוגיות בצק גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החלמונים, חלב, ושמנת יחד במחבת גדולה על חום בינוני. המשך ערבוב, ומבשלים את התערובת עד בועות קטנות טופס סביב הקצוות של פני השטח, אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסירים מהחום ומערבבים את תמצית הוניל, האספרסו והמלח. כיסוי, ומקרר לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
יוצקים את תערובת הקרם לתוך מכונת גלידה, להקפיא במשך 20 דקות על פי הוראות היצרן. מערבבים את פולי האספרסו. מקפלים בעדינות את רוטב הקרמל, וממשיכים לקפוא עד קשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
מים רגיליםמים רגילים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה