גלידת אפרסק תוצרת בית Neelys
גלידת אפרסק תוצרת בית Neelys היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 117 גרם של שומן, וסך הכל 1860 קלוריות. לך לחנות ותביא פקאן, סירופ תירס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית, עוגת גלידה תוצרת בית, ו אפרסק טיפש ' Neelys (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מקום אפרסקים קצוצים לסיר.
מוסיפים מים ופחית של צוף אפרסק. מבשלים מעל חום בינוני עד רך מבושל דרך, על 10 דקות.
הסר מהחום ולנקז מיץ אפרסק.
מניחים אפרסקים לתוך קערה גדולה; להוסיף סוכר ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים שמנת חמוצה, שמנת כבדה, תמצית וניל ומיץ לימון לקערה עם תערובת האפרסק. באמצעות בלנדר emersion לערבב יחד לשלב. (אם אין לך בלנדר emersion, מעבד מזון עובד באותה מידה.)
הסר להכניס גלידה מהמקפיא ולהפעיל את המכונה.
יוצקים את תערובת האפרסק לתוך הכנס ופעל לפי הוראות היצרן עבור נטישה. להקפיא גלידה במיכל מכוסה עד מוכן לשרת.
מגישים רוטב פקאן פרלין חם על גלידה.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את כל החומרים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה syrupy.
מגישים חמים. חנות רוטב שאריות, מכוסה, במקרר.