גלידת בייגלה שוקולד קרמל
גלידת בייגלה עם קרמל שוקולד היא קינוח דרומי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 462 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, בייגלה, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לך על ידי הו הירקות שלי. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת בייגלה שוקולד קרמל, בראוניז בשכבות עם שוקולד לבן קרמל וג'לטו Nib קקאו, ו שוקולד קרמל בייגלה טארט.
הוראות
מערבבים חלב ושמנת בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני-נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 170 מעלות.
הסר מהחום ולהקציף אבקת קקאו. לאחר מכן, מקציפים בשוקולד קצוץ עד שהתערובת חלקה והשוקולד נמס.
מוסיפים חלמונים לקערה עמידה לחום בינונית ומקציפים עד לקבלת חלקה. לאט להוסיף סוכר, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב ושוקולד לתערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. להחזיר את התוכן של קערה לסיר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד התערובת מגיעה לטמפרטורה של 185 מעלות פודינג מעילים את הגב של כף. (Dont לאפשר לתערובת לרתוח!)
מניחים מסננת רשת על גבי קערה חסינת חום שנייה.
יוצקים תערובת פודינג דרך מסננת להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב כל 5 דקות. לאחר שהתערובת התקררה, מכסה ומקרר לפחות 4 שעות.
להקפיא ג ' לאטו על פי הוראות היצרנים.
מוסיפים 1/2 כוס קרמל ו-1/2 כוס בייגלה ב-5 הדקות האחרונות של תהליך התהפכות או מתקפלים לאחר התהפכות הושלמה. (באופן אישי, אני מעדיף קיפול תוספות לאחר נטישה הפסיק, במיוחד משהו כמו קרמל, אשר יש נטייה להיעלם.)
להעביר ג ' לאטו למכולה אטומה להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה. למעלה עם חתיכות בייגלה שנותרו ורוטב קרמל.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד 'אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לג' לאטו. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "