גלידת בראוני עם קרקר ג'ק
מתכון קרקר ג'ק בראוני סאנדיי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 58 דקות. והוא יספק כ 9 מנות. יש קינוח זה 292 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, סירופ קרמל, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: ג'ק קרקר תוצרת בית, עוגיות קרקר ג'ק אני, ו ג'ק קרקר תוצרת בית.
הוראות
מקום הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 2 דקות).
להוסיף ביצה; לנצח 2 דקות או עד חיוור.
מניחים שבבי שוקולד בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, ומיקרוגל במרווחים של 20 שניות עד נמס לחלוטין, ערבוב לאחר כל מרווח.
להוסיף שוקולד לתערובת סוכר; לנצח עד בשילוב. מערבבים בחלב.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קקאו לא ממותק, ומלח; מוסיפים לתערובת סוכר, ערבוב רק עד הבלילה מעורבב.
לגרד את הבלילה לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 18 דקות או עד סט לחלוטין. מגניב לטמפרטורת החדר במחבת על מתלה תיל.
חותכים בראוניז ל 9 מנות שוות.
מניחים חלק בראוני אחד על כל אחד 9 צלחות קטנות; מעל כל בראוני עם 1/4 גביע גלידה בערך 1/2 כפות סירופ קרמל.
מפזרים חטיפי קרקר קצוצים באופן שווה מעל גלידות.