קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת גג פח

גלידת גג פח
גלידת גג פח יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שעועית וניל, חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-130 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: גלידת גג פח, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.

הוראות

1
לחמם את החלב, הסוכר, המלח ו 1/2 כוס (125 מ " ל) של הקרם בסיר בינוני. עם סכין חיתוך חדה, לגרד את הזרעים flavorful מן שעועית וניל ולהוסיף אותם, יחד עם התרמיל, לתערובת חלב חם. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
לחמם מחדש את תערובת וניל חדור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3
יוצקים את הנותרים 1 כוס (250 מ " ל) קרם לתוך קערה גדולה ולהגדיר מסננת רשת על גבי. בקערה בינונית נפרדת, מקציפים יחד את חלמוני הביצה. לאט לאט לשפוך את התערובת החמה לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, ואז לגרד את חלמוני ביצה מחוממים בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את התערובת כל הזמן על חום בינוני עם מרית חסינת חום, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים, עד התערובת מתעבה ומצפה את המרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את פודינג דרך מסננת ומערבבים אותו לתוך קרם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הסר את שעועית וניל, לנגב אותו נקי של כל ביטים ביצה, ולהוסיף אותו בחזרה פודינג. מערבבים את הוניל ומערבבים עד שקר על אמבט קרח. צ ' יל ביסודיות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
7
כאשר מוכן לחבוץ את הגלידה, להסיר את שעועית וניל (זה יכול להיות שטף ונעשה בו שימוש חוזר). להקפיא את הגלידה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בעוד הגלידה קופאת, קוצצים את הבוטנים לחתיכות בגודל נגיסה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שום מולבןשום מולבן
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
מקפלים את חתיכות הבוטנים לתוך הגלידה הקפואה כפי שאתה להסיר אותו מהמכונה, ולשכב אותו עם אדווה פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שום מולבןשום מולבן
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
9
Reprinted with perfect Scoop: Ice Creams, Sorbets, Granitas, And Sweet Association by David Lebovitz, © 2011 Ten Speed Press
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
10
דוד לבוביץ הוא קונדיטור, סופר ויוצר של בלוג האוכל עטור הפרסים www.davidlebovitz.com הוא הוכשר כאופה בצרפת ובבלגיה, ועבד במשך שתים עשרה שנים במחלקת האפייה ב "שה פאניס" המפורסם. ספרו הראשון, "חדר לקינוח", היה מועמד לפרס איגוד הקולינריה המקצוענית הבינלאומי. הוא גם מחבר הספר "מוכן לקינוח", "החיים המתוקים בפריז", מועמד לגמר פרס ה-IACP לשנת 2010 בקטגוריית כתיבת האוכל הספרותית, ובסקופ המושלם. דוד כותב, כותב בלוגים ומוביל סיורים קולינריים מביתו בפריז, צרפת.
11
הוסף הערות ההערות שלי
12
ערוך את ההערות שלי
13
בוצע