קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת גג פח

גלידת גג פח
גלידת גג פח יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1112 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שעועית וניל, חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-130 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: גלידת גג פח, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.

הוראות

1
לחמם את החלב, הסוכר, המלח ו 1/2 כוס (125 מ " ל) של הקרם בסיר בינוני. עם סכין חיתוך חדה, לגרד את הזרעים flavorful מן שעועית וניל ולהוסיף אותם, יחד עם התרמיל, לתערובת חלב חם. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
לחמם מחדש את תערובת וניל חדור.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
3
יוצקים את הנותרים 1 כוס (250 מ " ל) קרם לתוך קערה גדולה ולהגדיר מסננת רשת על גבי. בקערה בינונית נפרדת, מקציפים יחד את חלמוני הביצה. לאט לאט לשפוך את התערובת החמה לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, ואז לגרד את חלמוני ביצה מחוממים בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את התערובת כל הזמן על חום בינוני עם מרית חסינת חום, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים, עד התערובת מתעבה ומצפה את המרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את פודינג דרך מסננת ומערבבים אותו לתוך קרם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הסר את שעועית וניל, לנגב אותו נקי של כל ביטים ביצה, ולהוסיף אותו בחזרה פודינג. מערבבים את הוניל ומערבבים עד שקר על אמבט קרח. צ ' יל ביסודיות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
7
כאשר מוכן לחבוץ את הגלידה, להסיר את שעועית וניל (זה יכול להיות שטף ונעשה בו שימוש חוזר). להקפיא את הגלידה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בעוד הגלידה קופאת, קוצצים את הבוטנים לחתיכות בגודל נגיסה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
מקפלים את חתיכות הבוטנים לתוך הגלידה הקפואה כפי שאתה להסיר אותו מהמכונה, ולשכב אותו עם אדווה פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
9
Reprinted with perfect Scoop: Ice Creams, Sorbets, Granitas, And Sweet Association by David Lebovitz, © 2011 Ten Speed Press
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
10
דוד לבוביץ הוא קונדיטור, סופר ויוצר של בלוג האוכל עטור הפרסים www.davidlebovitz.com הוא הוכשר כאופה בצרפת ובבלגיה, ועבד במשך שתים עשרה שנים במחלקת האפייה ב "שה פאניס" המפורסם. ספרו הראשון, "חדר לקינוח", היה מועמד לפרס איגוד הקולינריה המקצוענית הבינלאומי. הוא גם מחבר הספר "מוכן לקינוח", "החיים המתוקים בפריז", מועמד לגמר פרס ה-IACP לשנת 2010 בקטגוריית כתיבת האוכל הספרותית, ובסקופ המושלם. דוד כותב, כותב בלוגים ומוביל סיורים קולינריים מביתו בפריז, צרפת.
11
הוסף הערות ההערות שלי
12
ערוך את ההערות שלי
13
בוצע