גלידת וניל אולטימטיבית
אם יש לך בסביבה 2 שעות כדי לבלות במטבח, גלידת vanillan האולטימטיבי יכול להיות מדהים ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. 228 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קרטון שמנת כפולה, חלמונים ביצה, סוכר גלגלית זהב, תרמיל וניל. זה עובד טוב כמו קינוח זול. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. גלידת vanillan האולטימטיבי, המהפך האולטימטיבי: גלידה Vanillan, ו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את המיכל מהמכונה במקפיא יום לפני שאתה רוצה לעשות את הגלידה. למחרת, יוצקים את השמנת והחלב למחבת בינונית כבדה, ואז נותנים טיפ לחצי מהסוכר. חותכים את תרמיל וניל לאורך שלה עם סכין חדה קטנה לגרוף כמה שיותר זרעים שחורים זעירים לתוך תערובת הקרם.
חותכים את התרמיל לשלושה ושחרר אותו למחבת.
מחממים את השמנת והחלב על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שזה כמעט רותח אתה תראה כמה בועות בקצה. תוריד את החום ולהניח בצד במשך 30 דקות כך וניל יכול להחדיר.
שים את החלמונים לתוך קערה עם שאר הסוכר והכה עם מקצף יד חשמלי במשך כ 2 דקות עד התערובת התעבה, הוא חיוור בצבע ונופל סרטים עבים כאשר אתה מרים את המקצף. באמצעות כד מדידה, לגרוף על 125ml / -16°l עוז של תערובת הקרם והכה לתוך חלמונים ביצה כדי slacken אותם. לחמם את השמנת עד שזה פשוט מגיע לרתיחה, להסיר את החום ומערבבים בתערובת חלמון הביצה.
להחזיר את המחבת לחום נמוך ולבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, במשך 8-10 דקות, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף. שים לב שזה לא להרתיח ברגע שאתה רואה כל בועות עומד להתפוצץ אל פני השטח, זה צריך להיות עבה מספיק, אז לקחת את המחבת את החום כך התערובת doesn ' t להתכרבל.
יוצקים את פודינג לתוך קערה חסינת חום, ואז לשבת אותו בקערה גדולה שליש מלא מים קרים להתקרר (זה לוקח בערך 20 דקות). מערבבים מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב.
שים את הקערה של פודינג במקרר במשך 3-4 שעות, רצוי לילה, כך שהוא מקבל ממש קר.
קבל את מכונת הגלידה פועלת, לגרוף את חתיכות תרמיל וניל, אז לאט לשפוך פודינג הקר. השאירו אותו נטישה במשך 10-30 דקות (בהתאם למכונה שלך). כאשר הוא מפסיק, הוא כנראה רך מדי לאכול, כך כפית לתוך מיכל פלסטיק, לכסות עם סרט נצמד, ואז מכסה, להקפיא במשך מינימום של 3 שעות. (זה ישמור במקפיא במשך 3 חודשים אבל לא להוציא אותו, ואז להקפיא מחדש.)
הסר מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
כדי לעשות את זה ביד: בשלב 1, לחמם את החלב, וניל, וחצי הסוכר ללא קרם (פודינג יהיה עבה מעט). בתחילת שלב 6, מקציפים את השמנת כך האור שלה רפוי, לא נוקשה מדי, לקפל אותו לתוך פודינג קר. להקפיא במשך 3-4 שעות, ערבוב פעם בשעה עד כמעט קפוא, ואז להקפיא כמו לעיל.