קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל אולטימטיבית

גלידת וניל אולטימטיבית
אם יש לך בסביבה 2 שעות כדי לבלות במטבח, גלידת vanillan האולטימטיבי יכול להיות מדהים ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. 228 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קרטון שמנת כפולה, חלמונים ביצה, סוכר גלגלית זהב, תרמיל וניל. זה עובד טוב כמו קינוח זול. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. גלידת vanillan האולטימטיבי, המהפך האולטימטיבי: גלידה Vanillan, ו גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את המיכל מהמכונה במקפיא יום לפני שאתה רוצה לעשות את הגלידה. למחרת, יוצקים את השמנת והחלב למחבת בינונית כבדה, ואז נותנים טיפ לחצי מהסוכר. חותכים את תרמיל וניל לאורך שלה עם סכין חדה קטנה לגרוף כמה שיותר זרעים שחורים זעירים לתוך תערובת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים את התרמיל לשלושה ושחרר אותו למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את השמנת והחלב על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שזה כמעט רותח אתה תראה כמה בועות בקצה. תוריד את החום ולהניח בצד במשך 30 דקות כך וניל יכול להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
שים את החלמונים לתוך קערה עם שאר הסוכר והכה עם מקצף יד חשמלי במשך כ 2 דקות עד התערובת התעבה, הוא חיוור בצבע ונופל סרטים עבים כאשר אתה מרים את המקצף. באמצעות כד מדידה, לגרוף על 125ml / -16°l עוז של תערובת הקרם והכה לתוך חלמונים ביצה כדי slacken אותם. לחמם את השמנת עד שזה פשוט מגיע לרתיחה, להסיר את החום ומערבבים בתערובת חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להחזיר את המחבת לחום נמוך ולבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, במשך 8-10 דקות, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף. שים לב שזה לא להרתיח ברגע שאתה רואה כל בועות עומד להתפוצץ אל פני השטח, זה צריך להיות עבה מספיק, אז לקחת את המחבת את החום כך התערובת doesn ' t להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את פודינג לתוך קערה חסינת חום, ואז לשבת אותו בקערה גדולה שליש מלא מים קרים להתקרר (זה לוקח בערך 20 דקות). מערבבים מדי פעם כדי לעצור את העור להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שים את הקערה של פודינג במקרר במשך 3-4 שעות, רצוי לילה, כך שהוא מקבל ממש קר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
קבל את מכונת הגלידה פועלת, לגרוף את חתיכות תרמיל וניל, אז לאט לשפוך פודינג הקר. השאירו אותו נטישה במשך 10-30 דקות (בהתאם למכונה שלך). כאשר הוא מפסיק, הוא כנראה רך מדי לאכול, כך כפית לתוך מיכל פלסטיק, לכסות עם סרט נצמד, ואז מכסה, להקפיא במשך מינימום של 3 שעות. (זה ישמור במקפיא במשך 3 חודשים אבל לא להוציא אותו, ואז להקפיא מחדש.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
הסר מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
10
כדי לעשות את זה ביד: בשלב 1, לחמם את החלב, וניל, וחצי הסוכר ללא קרם (פודינג יהיה עבה מעט). בתחילת שלב 6, מקציפים את השמנת כך האור שלה רפוי, לא נוקשה מדי, לקפל אותו לתוך פודינג קר. להקפיא במשך 3-4 שעות, ערבוב פעם בשעה עד כמעט קפוא, ואז להקפיא כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידת ונילן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.