גלידת וניל עם תערובת פירות
גלידת Vanillan עם תערובת פירות הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת שקדים נקטרינה וקלוי, חלב, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלידת וניל צ'אי, עוגת קרם וניל, ו פירות טריים עם קרם וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מוקצף. מערבבים יחד סוכר, קמח ומלח עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת סוכר לביצים, להכות עד מעובה. בהדרגה להוסיף חלב, מכות עד מעורבב.
לבשל תערובת ביצה בתנור הולנדי על אש בינונית נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, 15 עד 20 דקות או עד רשם מדחום ממתקים 17
תערובת צריכה להיות עבה מספיק כדי לצפות כפית.)
ממלאים קערה גדולה או מחבת בקרח; מניחים תנור הולנדי בקרח, ומערבבים מדי פעם 10 עד 15 דקות עד הקוסטרד הוא מגניב לחלוטין.
העברת תערובת למיכל אטום; כיסוי וצינה 8 שעות. מערבבים בקצפת, וניל, ותערובת פירות רצויה.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 גל. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמני הקפאה ישתנו.)