גלידת זבגליונה
ג'לאטו Zabaglione נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, מרסלה מיובאת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גלידת Zabaglione עבור # SundaySupper, איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, ו Zabaglione.
הוראות
להקציף חלמונים וסוכר בקערה בינונית עד עבה, על 2 דקות.
מחממים חלב וקרם בסיר בינוני על חום בינוני עד בועות תערובת בקצוות. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור סיר. מערבבים מעל חום בינוני עד פודינג משאיר נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני הטמפרטורה רושמת 77°, על 6 דקות. מיד לשפוך פודינג דרך מסננת להגדיר מעל קערה בינונית אחרת. מערבבים Marsala, רום, וניל לתוך פודינג. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 3 שעות.
רפרפת תהליכים במכונת גלידה.
העבר ג ' לאטו למכולה. לכסות ולהקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור קפוא.)