גלידת חלמונה מוקרמת
גלידת ליקר מוקרם עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1062 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלמונים ביצה, שעועית וניל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו גלידת לימון שמנת, גלידת חלמונה מוקרמת, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חלב בסיר כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, רק עד בועות להופיע; להסיר מן החום.
הוסף שעועית וניל; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
הסר שעועית וניל מחלב; באמצעות קצה סכין חדה קטנה, לגרד זרעי שעועית וניל לחלב. להשליך תרמיל וניל שעועית.
לטאטא יחד חלמונים ביצה הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה עד מעובה. בהדרגה להקציף חלב וניל חם לתוך תערובת חלמון; לחזור סיר.
לבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, 20 דקות או עד מדחום רושם 160 ו מעילים פודינג כף.
הסר מהחום; יוצקים דרך מסננת רשת תיל לתוך קערה. קריר בטמפרטורת החדר כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שמנת מתוקה וליקר ביצים; מכסים ומקררים 1 שעה.
יוצקים תערובת פודינג לתוך מיכל מקפיא של 1 גלון יד פנה או מקפיא חשמלי. להקפיא על פי הוראות היצרן. לארוז מקפיא עם קרח נוסף ומלח סלע; בואו לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.