קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות3
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת לימון

גלידת לימון
גלידת לימון היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקטר אגבה, סוכר, חצי וחצי, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו גלידת לימון שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור גלידה: בסיר בינוני, כבד תחתית, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בשילוב טוב. לאט לאט להקציף בשמנת וחצי וחצי עד משולב באופן מלא. לשים על תנור על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחב על זה משאיר קו נקי, 5 עד 7 דקות. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים מיץ לימון, גרידה, ומלח לפי הטעם. כיסוי וצינה לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
למחרת, בסיס זן לתוך מכונת גלידה כדי להסיר zest ו נטישה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של נטישה, להוסיף לימונים מסוכרים אם משתמשים (הליך להלן).
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
3
להעביר גלידה מיכל אטום ולתת צמרמורת במקפיא במשך 5 עד 6 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
4
עבור לימונים מסוכרים: להתחיל ממתקים את הלימונים ברגע שתסיים לעשות את בסיס פודינג לימון לקרר אותו במקרר. הגדר שני סירים על תנור עם 1 ליטר מים בכל ולהביא לרתיחה. מניחים מסננת או מסננת גדולה בכיור. בזמן ההמתנה מים לרתיחה, פרוסה, קוצצים, ולימונים זרע.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים לימונים לסיר אחד ומבשלים 20 שניות, ואז מנקזים לימונים למסננת בכיור ומיד שוטפים במים קרים מאוד עד שכבר לא חם. למלא סיר שוב ולהביא לרתיחה. בינתיים, לבשל לימונים בסיר השני במשך 20 שניות נוספות, ולאחר מכן לנקז לתוך מסננת ולשטוף שוב עד מגניב. חזור על תהליך זה עם מים מבושלים טריים מן הסיר הראשון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
שים לימונים שטופים בסיר ריק ולהוסיף 1 כוס מים מתוקים, סוכר, סירופ תירס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
חום על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר, עד סירופ מגיע רתיחה חשופה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד לימונים רכים ומתחילים להפוך שקוף, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
8
הסר מהחום והעברת סירופ ולימונים למכולה אטומה, ואז לצנן בן לילה. לימונים מסוכרים ישמרו במשך מספר שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
בזמן שהגלידה מתערבלת, הסירופ מנקז מלימונים מסוכרים, שומר לשימוש נוסף. מערבבים לימונים ב במהלך הרגע האחרון של נטישה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ