גלידת לימון
גלידת לימון היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקטר אגבה, סוכר, חצי וחצי, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו גלידת לימון שמנת, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור גלידה: בסיר בינוני, כבד תחתית, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בשילוב טוב. לאט לאט להקציף בשמנת וחצי וחצי עד משולב באופן מלא. לשים על תנור על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג נוצר על הגב של כף אצבע סחב על זה משאיר קו נקי, 5 עד 7 דקות. מסננים לתוך מיכל אטום ומערבבים מיץ לימון, גרידה, ומלח לפי הטעם. כיסוי וצינה לילה במקרר.
למחרת, בסיס זן לתוך מכונת גלידה כדי להסיר zest ו נטישה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של נטישה, להוסיף לימונים מסוכרים אם משתמשים (הליך להלן).
להעביר גלידה מיכל אטום ולתת צמרמורת במקפיא במשך 5 עד 6 שעות לפני ההגשה.
עבור לימונים מסוכרים: להתחיל ממתקים את הלימונים ברגע שתסיים לעשות את בסיס פודינג לימון לקרר אותו במקרר. הגדר שני סירים על תנור עם 1 ליטר מים בכל ולהביא לרתיחה. מניחים מסננת או מסננת גדולה בכיור. בזמן ההמתנה מים לרתיחה, פרוסה, קוצצים, ולימונים זרע.
מוסיפים לימונים לסיר אחד ומבשלים 20 שניות, ואז מנקזים לימונים למסננת בכיור ומיד שוטפים במים קרים מאוד עד שכבר לא חם. למלא סיר שוב ולהביא לרתיחה. בינתיים, לבשל לימונים בסיר השני במשך 20 שניות נוספות, ולאחר מכן לנקז לתוך מסננת ולשטוף שוב עד מגניב. חזור על תהליך זה עם מים מבושלים טריים מן הסיר הראשון.
שים לימונים שטופים בסיר ריק ולהוסיף 1 כוס מים מתוקים, סוכר, סירופ תירס, ומלח.
חום על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר, עד סירופ מגיע רתיחה חשופה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד לימונים רכים ומתחילים להפוך שקוף, על 20 דקות.
הסר מהחום והעברת סירופ ולימונים למכולה אטומה, ואז לצנן בן לילה. לימונים מסוכרים ישמרו במשך מספר שבועות.
בזמן שהגלידה מתערבלת, הסירופ מנקז מלימונים מסוכרים, שומר לשימוש נוסף. מערבבים לימונים ב במהלך הרגע האחרון של נטישה.