קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

גלידת לימונצ'לו

גלידת לימונצ'לו
Limoncello ג'לאטו יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 661 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 57g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מיץ לימון, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, ו סורבה לימונצ'לו.

הוראות

1
להקציף הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול.לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מבעבעצורה בקצוות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
Removefrom חום, כיסוי, ולתת תלול 15 דקות.
3
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, לימון juicein קערה גדולה עד עבה וחלק. תערובת קרם חם Slowlywhisk לתערובת חלמון.להחזיר פודינג לאותו סיר. מערבבים overmedium חום עד פודינג מתעבה מספיק כף מעיל ו מדחום רושמים 82°, על 6 דקות; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים פודינג לקערה בינונית. מערבבים ב 1/4 כוס לימונצ ' לו.פודינג צ ' יל עד קר, ערבוב מדי פעם, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
עיבוד פודינג בגלידהמענה להוראות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
העבר לקונטיין; לכסות להקפיא עד 2 ימים.ג ' לאטו של קופ למשקפיים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
7
טפטוף עם limoncello מעבר לשרת.* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בmanysupermarkets ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
לימונצ ' לולימונצ ' לו

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.