גלידת מייפל ספייס
מייפל ספייס גלידה היא צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1304 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מים, מלח ים, סוכר מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גלידת מייפל תבלין דלעת בריאה, עוגת תבלינים עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו קאפקייקס תבליני דלעת עם ציפוי גבינת שמנת מייפל.
הוראות
לפצל את חצי שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים.
מכניסים את הזרעים, חצאי התרמילים, החלב, השמנת, התבלינים והסוכר החום לסיר בינוני עם תחתית כבדה. צורבים את התערובת על אש נמוכה.
הסר מהחום, ולתת לתערובת תלול במשך שעה 1. בזמן שהתערובת צונחת, הפחיתו את סירופ המייפל ב-1/3 על אש בינונית-נמוכה.
מערבבים את החלמונים והמלח בקערה גדולה ומקציפים רק לתערובת. החזירו את תערובת השמנת לרתיחה. ממיסים את הסירופ המופחת לתערובת החלב החם.
תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מזלפים פנימה את תערובת השמנת/הסירופ החמה כך שהחלמונים מתחממים בהדרגה. מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. הקפידו לגרד את הכף ברציפות על תחתית התבנית כדי שהרפרפת לא תחרוך. הפודינג נעשה כאשר הוא התעבה מעט ויכול לצפות באופן שווה את גב הכף. אל תתנו לזה להגיע לרתיחה.
מסננים את הפודינג דרך מסננת דקה. לחץ את כל הנוזלים בשעועית הווניל וזורק שעועית. מערבבים פנימה את תמצית הבורבון והמייפל.
מניחים את הקערה עם הפודינג לקערת קרח גדולה.
תן לזה להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
מעבירים תערובת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מכניסים את הגלידה המוגמרת לכלי אחסון ומקפיאים עד ליציבות.
לאחר הקפאה מערבבים פנימה אגוז שביר ומגישים.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר בינוני על אש גבוהה ומבשלים עד שהוא מגיע לצבע ענבר עמוק. בינתיים מכסים נייר אפייה בתרסיס בישול.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את אגוזי המלך ויוצקים על נייר אפייה מרוסס.
בואו לשבת עד קשה לפצח לחתיכות הרצוי.