קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מייפל ספייס

גלידת מייפל ספייס
מייפל ספייס גלידה היא צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1304 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מים, מלח ים, סוכר מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גלידת מייפל תבלין דלעת בריאה, עוגת תבלינים עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו קאפקייקס תבליני דלעת עם ציפוי גבינת שמנת מייפל.

הוראות

1
לפצל את חצי שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מכניסים את הזרעים, חצאי התרמילים, החלב, השמנת, התבלינים והסוכר החום לסיר בינוני עם תחתית כבדה. צורבים את התערובת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
הסר מהחום, ולתת לתערובת תלול במשך שעה 1. בזמן שהתערובת צונחת, הפחיתו את סירופ המייפל ב-1/3 על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4
מערבבים את החלמונים והמלח בקערה גדולה ומקציפים רק לתערובת. החזירו את תערובת השמנת לרתיחה. ממיסים את הסירופ המופחת לתערובת החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מזלפים פנימה את תערובת השמנת/הסירופ החמה כך שהחלמונים מתחממים בהדרגה. מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. הקפידו לגרד את הכף ברציפות על תחתית התבנית כדי שהרפרפת לא תחרוך. הפודינג נעשה כאשר הוא התעבה מעט ויכול לצפות באופן שווה את גב הכף. אל תתנו לזה להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מסננים את הפודינג דרך מסננת דקה. לחץ את כל הנוזלים בשעועית הווניל וזורק שעועית. מערבבים פנימה את תמצית הבורבון והמייפל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפלתמצית מייפל
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים את הקערה עם הפודינג לקערת קרח גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
תן לזה להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
9
מעבירים תערובת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
מכניסים את הגלידה המוגמרת לכלי אחסון ומקפיאים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
11
לאחר הקפאה מערבבים פנימה אגוז שביר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
12
מערבבים את הסוכר והמים בסיר בינוני על אש גבוהה ומבשלים עד שהוא מגיע לצבע ענבר עמוק. בינתיים מכסים נייר אפייה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
13
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את אגוזי המלך ויוצקים על נייר אפייה מרוסס.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
בואו לשבת עד קשה לפצח לחתיכות הרצוי.