קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מייפל ספייס

גלידת מייפל ספייס
מייפל ספייס גלידה היא צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1304 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מים, מלח ים, סוכר מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גלידת מייפל תבלין דלעת בריאה, עוגת תבלינים עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו קאפקייקס תבליני דלעת עם ציפוי גבינת שמנת מייפל.

הוראות

1
לפצל את חצי שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
מכניסים את הזרעים, חצאי התרמילים, החלב, השמנת, התבלינים והסוכר החום לסיר בינוני עם תחתית כבדה. צורבים את התערובת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום, ולתת לתערובת תלול במשך שעה 1. בזמן שהתערובת צונחת, הפחיתו את סירופ המייפל ב-1/3 על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4
מערבבים את החלמונים והמלח בקערה גדולה ומקציפים רק לתערובת. החזירו את תערובת השמנת לרתיחה. ממיסים את הסירופ המופחת לתערובת החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מזלפים פנימה את תערובת השמנת/הסירופ החמה כך שהחלמונים מתחממים בהדרגה. מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. הקפידו לגרד את הכף ברציפות על תחתית התבנית כדי שהרפרפת לא תחרוך. הפודינג נעשה כאשר הוא התעבה מעט ויכול לצפות באופן שווה את גב הכף. אל תתנו לזה להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מסננים את הפודינג דרך מסננת דקה. לחץ את כל הנוזלים בשעועית הווניל וזורק שעועית. מערבבים פנימה את תמצית הבורבון והמייפל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפלתמצית מייפל
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים את הקערה עם הפודינג לקערת קרח גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
תן לזה להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
9
מעבירים תערובת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
מכניסים את הגלידה המוגמרת לכלי אחסון ומקפיאים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
11
לאחר הקפאה מערבבים פנימה אגוז שביר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12
מערבבים את הסוכר והמים בסיר בינוני על אש גבוהה ומבשלים עד שהוא מגיע לצבע ענבר עמוק. בינתיים מכסים נייר אפייה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את אגוזי המלך ויוצקים על נייר אפייה מרוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
בואו לשבת עד קשה לפצח לחתיכות הרצוי.