קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מייפל ספייס

גלידת מייפל ספייס
מייפל ספייס גלידה היא צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1304 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מים, מלח ים, סוכר מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גלידת מייפל תבלין דלעת בריאה, עוגת תבלינים עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו קאפקייקס תבליני דלעת עם ציפוי גבינת שמנת מייפל.

הוראות

1
לפצל את חצי שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מכניסים את הזרעים, חצאי התרמילים, החלב, השמנת, התבלינים והסוכר החום לסיר בינוני עם תחתית כבדה. צורבים את התערובת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום, ולתת לתערובת תלול במשך שעה 1. בזמן שהתערובת צונחת, הפחיתו את סירופ המייפל ב-1/3 על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4
מערבבים את החלמונים והמלח בקערה גדולה ומקציפים רק לתערובת. החזירו את תערובת השמנת לרתיחה. ממיסים את הסירופ המופחת לתערובת החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מזלפים פנימה את תערובת השמנת/הסירופ החמה כך שהחלמונים מתחממים בהדרגה. מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. הקפידו לגרד את הכף ברציפות על תחתית התבנית כדי שהרפרפת לא תחרוך. הפודינג נעשה כאשר הוא התעבה מעט ויכול לצפות באופן שווה את גב הכף. אל תתנו לזה להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסננים את הפודינג דרך מסננת דקה. לחץ את כל הנוזלים בשעועית הווניל וזורק שעועית. מערבבים פנימה את תמצית הבורבון והמייפל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפלתמצית מייפל
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים את הקערה עם הפודינג לקערת קרח גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
תן לזה להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
9
מעבירים תערובת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
מכניסים את הגלידה המוגמרת לכלי אחסון ומקפיאים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
11
לאחר הקפאה מערבבים פנימה אגוז שביר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12
מערבבים את הסוכר והמים בסיר בינוני על אש גבוהה ומבשלים עד שהוא מגיע לצבע ענבר עמוק. בינתיים מכסים נייר אפייה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את אגוזי המלך ויוצקים על נייר אפייה מרוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
בואו לשבת עד קשה לפצח לחתיכות הרצוי.