מייפל ספייס גלידה היא צמחוני קינוח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 64 גרם שומן, ובסך הכל של 1304 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מים, מלח ים, סוכר מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גלידת מייפל תבלין דלעת בריאה, עוגת תבלינים עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, ו קאפקייקס תבליני דלעת עם ציפוי גבינת שמנת מייפל.
הוראות
1
לפצל את חצי שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
מכניסים את הזרעים, חצאי התרמילים, החלב, השמנת, התבלינים והסוכר החום לסיר בינוני עם תחתית כבדה. צורבים את התערובת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום, ולתת לתערובת תלול במשך שעה 1. בזמן שהתערובת צונחת, הפחיתו את סירופ המייפל ב-1/3 על אש בינונית-נמוכה.
מערבבים את החלמונים והמלח בקערה גדולה ומקציפים רק לתערובת. החזירו את תערובת השמנת לרתיחה. ממיסים את הסירופ המופחת לתערובת החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
תוך כדי הקצפה עדינה של החלמונים, מזלפים פנימה את תערובת השמנת/הסירופ החמה כך שהחלמונים מתחממים בהדרגה. מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד בכף עץ. הקפידו לגרד את הכף ברציפות על תחתית התבנית כדי שהרפרפת לא תחרוך. הפודינג נעשה כאשר הוא התעבה מעט ויכול לצפות באופן שווה את גב הכף. אל תתנו לזה להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניל
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מסננים את הפודינג דרך מסננת דקה. לחץ את כל הנוזלים בשעועית הווניל וזורק שעועית. מערבבים פנימה את תמצית הבורבון והמייפל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפל
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים את הקערה עם הפודינג לקערת קרח גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
תן לזה להתקרר, תוך ערבוב מדי פעם.
9
מעבירים תערובת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
10
מכניסים את הגלידה המוגמרת לכלי אחסון ומקפיאים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
11
לאחר הקפאה מערבבים פנימה אגוז שביר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
12
מערבבים את הסוכר והמים בסיר בינוני על אש גבוהה ומבשלים עד שהוא מגיע לצבע ענבר עמוק. בינתיים מכסים נייר אפייה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את אגוזי המלך ויוצקים על נייר אפייה מרוסס.