קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד

גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד
גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד חצי-מתוק, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, ו גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את החלב, הקרם, תמצית המנטה וצבעי מאכל ירוקים יחד בכוס מדידה נוזלית גדולה ומקררים עד הקור. הפעל את מכונת הגלידה שלך על ויוצקים בתערובת קרם. נטישה עד התערובת נראית slushy כמו לשרת רך, על 12 עד 15 דקות. מערבבים את פירורי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון ירוקצבע מזון ירוק
תמצית מנטהתמצית מנטה
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
גלידהגלידה
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כוס מדידהכוס מדידה
2
מעבירים את הגלידה למיכל אחר ומניחים ניילון נצמד על גבי הגלידה. מכסים את המיכל בחוזקה עם מכסה. להקפיא במשך כמה שעות עד מוצק מספיק כדי לגרוף.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
כדי להרכיב גלידות, לגרוף גלידה לתוך 4 קערות. למעלה עם רוטב פאדג ' חם, קצפת, שבבי שוקולד. למעלה עם עוגייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
קצפתקצפת
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערת זכוכית קטנה על סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
2
להקציף יחד עד חלקה ומבריקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
הסר מהחום וקצף בסירופ תירס ותמצית וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
סירופ תירססירופ תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
טובלים את העוגיות מקורר לתוך זיגוג ולהסיר, עם מזלג, כדי מתלה חוט להגדיר מעל מגש גיליון. אפשר לעוגיות להגדיר במשך 40 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטרצנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
5
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אספרסו, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
בקערה גדולה, מוסיפים את החמאה והסוכר והשמנת יחד, באמצעות מיקסר חשמלי, עד אור ורך. הכה את הביצים ווניל, ואז לאט להוסיף את החומרים יבשים. טופס את הבצק לתוך יומן עבה 2 אינץ ' ארוך על נייר קלף ולהתגלגל בחוזקה. להקפיא לפחות 4 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
בצקבצק
סוכרסוכר
ביצהביצה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מסדרים מדפים באמצע התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים את הבצק לתוך סיבובים 1/4 אינץ 'ומסדרים אותם על גיליון אפייה מצופה קלף, על 1 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים במשך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר ולתת מגניב במשך 5 דקות על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
11
בואו להתקרר לחלוטין לפני זיגוג.