גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, שוקולד חצי-מתוק, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, ו גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את החלב, הקרם, תמצית המנטה וצבעי מאכל ירוקים יחד בכוס מדידה נוזלית גדולה ומקררים עד הקור. הפעל את מכונת הגלידה שלך על ויוצקים בתערובת קרם. נטישה עד התערובת נראית slushy כמו לשרת רך, על 12 עד 15 דקות. מערבבים את פירורי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון ירוק
תמצית מנטה
שוקולד צ ' יפס
גלידה
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
כוס מדידה
2
מעבירים את הגלידה למיכל אחר ומניחים ניילון נצמד על גבי הגלידה. מכסים את המיכל בחוזקה עם מכסה. להקפיא במשך כמה שעות עד מוצק מספיק כדי לגרוף.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
כדי להרכיב גלידות, לגרוף גלידה לתוך 4 קערות. למעלה עם רוטב פאדג ' חם, קצפת, שבבי שוקולד. למעלה עם עוגייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד
רוטב פאדג ' חם
קצפת
גלידה
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערת זכוכית קטנה על סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
2
להקציף יחד עד חלקה ומבריקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הסר מהחום וקצף בסירופ תירס ותמצית וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סירופ תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
טובלים את העוגיות מקורר לתוך זיגוג ולהסיר, עם מזלג, כדי מתלה חוט להגדיר מעל מגש גיליון. אפשר לעוגיות להגדיר במשך 40 דקות לפני ההגשה.
בקערה גדולה, מוסיפים את החמאה והסוכר והשמנת יחד, באמצעות מיקסר חשמלי, עד אור ורך. הכה את הביצים ווניל, ואז לאט להוסיף את החומרים יבשים. טופס את הבצק לתוך יומן עבה 2 אינץ ' ארוך על נייר קלף ולהתגלגל בחוזקה. להקפיא לפחות 4 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קרם
בצק
סוכר
ביצה
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מערבל יד
קערה
7
מסדרים מדפים באמצע התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
חותכים את הבצק לתוך סיבובים 1/4 אינץ 'ומסדרים אותם על גיליון אפייה מצופה קלף, על 1 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים במשך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר ולתת מגניב במשך 5 דקות על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר מתלה תיל.