קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידת מנטה עם רוטב שוקולד מריר

גלידת מנטה עם רוטב שוקולד מריר
לך לחנות ותביא קצפת, חלב, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: גלידת שוקולד מריר, סקופים: ג'ינג'ר מנטה וג' לאטו שעועית אספרסו מצופה שוקולד, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר.

הוראות

1
במחבת 3 עד 4 ליטר, לשלב חלב, סוכר, מנטה קצוצה, קליפת לימון, שעועית וניל (אם באמצעות תמצית, להוסיף שלב 3). מערבבים מעל חום בינוני רק עד הסוכר הוא מומס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה, מקציפים חלמונים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לטאטא בתערובת חלב חם; לחזור למחבת. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך, גירוד מחבת עם מרית, עד רפרפת מעילים את הגב של כף בשכבה דקה, 10 עד 12 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה; להשליך קליפת לימון ונענע. לשטוף שעועית וניל, לתת יבש, ושמורה לשימושים אחרים (אם באמצעות תמצית וניל, מערבבים לתוך פודינג מתוח). קן קערה במי קרח ומערבבים תערובת לעתים קרובות עד קר, 20 עד 30 דקות. או לכסות ולהירגע עד קר, לפחות 2 שעות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בינתיים, במיכל מיקרוגל בטוח, לשלב שוקולד ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
חום בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה( 100%), ערבוב כל 30 שניות, עד השוקולד הוא רך, על 1 1/2 דקות בסך הכל. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
יוצקים תערובת פודינג לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר). להקפיא על פי הוראות היצרן עד התערובת היא חזקה מספיק כדי לגרוף, dasher קשה לסובב, או מכונת מפסיק, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
סקופ ג 'לאטו קפוא ברכות לתוך קערות, או לג' לאטו מוצק, להקפיא לפחות 1 1/2 שעות או עד 1 שבוע. רוטב שוקולד כפית על ג ' לאטו (אם תרצה, רוטב חם בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה במשך 30 שניות, ולאחר מכן מערבבים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ג ' לאטוג ' לאטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק