מתכון עוגת אפרסק גלידה מוכן בסביבות 11 שעה ו -25 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. יש קינוח זה 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לך לחנות ותביא קצפת, מיץ לימון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גלידה אפרסקים, עוגת אפרסקים עם גבינת שמנת, ו לחמניות שמנת קלאסיות וריבת סנדלר אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 3 ליטר, קרם הקצפת חום, חלב, 1/2 כוס סוכר מגורען, מלח שעועית וניל (אם אתה משתמש 1 כפית וניל, לא להוסיף כאן) נחשף לרתיחה עדינה על חום בינוני. מבשלים כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
אינסטנט פודינג לימון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. (זמן עמידה זה יהיה להחדיר את הקרם עם טעם וניל; לדלג על זה אם לא באמצעות שעועית וניל.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
3
הסר ולהשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
4
בקערה בינונית, היכו 1/3 כוס סוכר מגורען וחלמונים עם חוט להקציף 3 דקות או עד חלמונים להבהיר צהוב לימון. מצקת על 1 תערובת קרם חם כוס לתוך חלמונים ביצה להכות עם חוט להקציף לשלב. חזור עם כוס נוספת של תערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד את תחתית המחבת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
חום מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט ומעילים בחזרה של כף מתכת. (לא להרתיח או לחמם יותר מדי תערובת כי ביצים יתקפלו.)
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
8
יוצקים לתוך קערה בינונית, באמצעות מסננת אם יש גושים. (אם באמצעות 1 כפית וניל במקום שעועית וניל, להוסיף אותו עכשיו.) לכסות עם לעטוף פלסטיק, דוחף לעטוף על משטח רפרפת כדי למנוע הסרט להרכיב. מגניב בטמפרטורת החדר 15 דקות. מקררים לפחות 8 שעות, אבל לא יותר מ-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בקערה של מעבד מזון, אפרסקים הדופק, מיץ לימון הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען עד אפרסקים קצוצים בערך אבל לא מחית (אתה מכוון רוטב אפרסק גושי). מערבבים בוודקה אם משתמשים. אתה צריך בערך 2 כוסות אפרסקים קצוצים. בקירור אפרסקים קצוצים עד קר, לפחות 1 שעה.
מערבבים את נוזל האפרסק עם תערובת קרם גלידה קרה ומערבבים היטב. מקררים אפרסקים מנוקזים עד הצורך. להקפיא פודינג במכונת גלידה בעקבות הוראות היצרנים עד עבה (כמו גלידה רכה לשרת). לגרד גלידה מיצרן גלידה לתוך הקערה הקרה. מוסיפים במהירות אפרסקים קצוצים; מערבבים בעדינות עד שהאפרסקים מופצים באופן שווה.
חלקה העליון של גלידה שטוח לכסות ישירות עם ניילון לעטוף. מכסים את החלק העליון של קערה עם יותר פלסטיק לעטוף ולאחר מכן עם נייר כסף. להקפיא גלידה 8 שעות או לילה.
אופים 8 דקות יותר או עד פירורים זהובים ופריך. אל תתנו פירורים לשרוף. לא צריך להיות כמה פירורים גדולים וכמה קטנים; לשבור כמה גושים גדולים במידת הצורך. מחבת מגניבה לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
25
לפני ההגשה, להסיר גלידה מן המקפיא ואת המקום במקרר על 30 דקות כדי לרכך. כדי לשרת, לגרוף גלידה לתוך קערות הגשה ומפזרים ציפוי. גלידה יכולה להיות מאוחסנת היטב עד 1 שבוע.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.