גלידת סנדלר אפרסק
מתכון עוגת אפרסק גלידה מוכן בסביבות 11 שעה ו -25 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. יש קינוח זה 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לך לחנות ותביא קצפת, מיץ לימון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גלידה אפרסקים, עוגת אפרסקים עם גבינת שמנת, ו לחמניות שמנת קלאסיות וריבת סנדלר אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, קרם הקצפת חום, חלב, 1/2 כוס סוכר מגורען, מלח שעועית וניל (אם אתה משתמש 1 כפית וניל, לא להוסיף כאן) נחשף לרתיחה עדינה על חום בינוני. מבשלים כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. (זמן עמידה זה יהיה להחדיר את הקרם עם טעם וניל; לדלג על זה אם לא באמצעות שעועית וניל.)
בקערה בינונית, היכו 1/3 כוס סוכר מגורען וחלמונים עם חוט להקציף 3 דקות או עד חלמונים להבהיר צהוב לימון. מצקת על 1 תערובת קרם חם כוס לתוך חלמונים ביצה להכות עם חוט להקציף לשלב. חזור עם כוס נוספת של תערובת שמנת.
מוסיפים תערובת חלמון לתערובת השמנת הנותרת בסיר.
מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד את תחתית המחבת.
חום מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט ומעילים בחזרה של כף מתכת. (לא להרתיח או לחמם יותר מדי תערובת כי ביצים יתקפלו.)
יוצקים לתוך קערה בינונית, באמצעות מסננת אם יש גושים. (אם באמצעות 1 כפית וניל במקום שעועית וניל, להוסיף אותו עכשיו.) לכסות עם לעטוף פלסטיק, דוחף לעטוף על משטח רפרפת כדי למנוע הסרט להרכיב. מגניב בטמפרטורת החדר 15 דקות. מקררים לפחות 8 שעות, אבל לא יותר מ-24 שעות.
מניחים קערת מכונת גלידה במקפיא.
(אם משתמשים באפרסקים קפואים, דלגו על שלב 4. בתנור הולנדי בן 4 ליטר, מחממים 2 ליטרים של מים לרתיחה.
הוסף אפרסקים טריים ולאפשר להם בוב במים 30 שניות. השתמש כף מחוררת או מסננת כדי להסיר אפרסקים ומיד לצלול לתוך קערה של מי קרח להתקרר.
חותכים אפרסקים לשניים ומתפתלים לחצאים נפרדים.
חותכים כל אפרסק חצי ל 4 חתיכות.
בקערה של מעבד מזון, אפרסקים הדופק, מיץ לימון הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען עד אפרסקים קצוצים בערך אבל לא מחית (אתה מכוון רוטב אפרסק גושי). מערבבים בוודקה אם משתמשים. אתה צריך בערך 2 כוסות אפרסקים קצוצים. בקירור אפרסקים קצוצים עד קר, לפחות 1 שעה.
מניחים קערה גדולה במקפיא לפחות 1 שעה לפני חביצת גלידה. מסננים את האפרסקים הצוננים ולאסוף כל מיץ שנצבר בקערה בינונית.
מערבבים את נוזל האפרסק עם תערובת קרם גלידה קרה ומערבבים היטב. מקררים אפרסקים מנוקזים עד הצורך. להקפיא פודינג במכונת גלידה בעקבות הוראות היצרנים עד עבה (כמו גלידה רכה לשרת). לגרד גלידה מיצרן גלידה לתוך הקערה הקרה. מוסיפים במהירות אפרסקים קצוצים; מערבבים בעדינות עד שהאפרסקים מופצים באופן שווה.
חלקה העליון של גלידה שטוח לכסות ישירות עם ניילון לעטוף. מכסים את החלק העליון של קערה עם יותר פלסטיק לעטוף ולאחר מכן עם נייר כסף. להקפיא גלידה 8 שעות או לילה.
תנור חום 177°. קו 15x10x1 אינץ ' פאן עם נייר קלף בישול; להפריש.
בקערה של מעבד מזון, דופק את כל מרכיבי ציפוי 8 פעמים או עד אגוזים וחמאה מעורבבים היטב ומתפוררים.
מורחים פירורים באופן שווה על קלף במחבת.
אופים 8 דקות ולאחר מכן מערבבים היטב.
אופים 8 דקות יותר או עד פירורים זהובים ופריך. אל תתנו פירורים לשרוף. לא צריך להיות כמה פירורים גדולים וכמה קטנים; לשבור כמה גושים גדולים במידת הצורך. מחבת מגניבה לגמרי על מתלה תיל.
לפני ההגשה, להסיר גלידה מן המקפיא ואת המקום במקרר על 30 דקות כדי לרכך. כדי לשרת, לגרוף גלידה לתוך קערות הגשה ומפזרים ציפוי. גלידה יכולה להיות מאוחסנת היטב עד 1 שבוע.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי