תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 256 גרם של שומן, וסך הכל 4147 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, שמנת כבדה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו שוקולד צ'יפס חם עוגיות עוגיות בצק גלידה סנדוויץ, גלידת עוגיות שוקולד צ'יפס, ו גלידת עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את בצק העוגיות: שמנת החמאה במערבל מצויד מצורף משוט (או להשתמש מקצף ביד) עד רך ורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מוסיפים את הסוכרים ומערבבים.
4
מוסיפים את הוניל ואת 1 ביצה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
5
מוסיפים את הביצה הנותרת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
6
מוסיפים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
7
מוסיף את הצ ' יפס ומערבבים רק עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
8
באמצעות הידיים, לגלגל את הבצק לתוך חבל דק ארוך; ואז לחתוך לחתיכות קטנות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
הפוך את בסיס הגלידה: בסיר מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי, שמנת, וניל, לטאטא מדי פעם, כדי לוודא את התערובת לא לשרוף או להיצמד לתחתית המחבת. כאשר תערובת הקרם מגיעה לרתיחה מהירה (לא נותנים לו להרתיח), לכבות את החום ולתת את הטעמים להחדיר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
וניל
קרם
בסיס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
מחבת
10
מקציפים יחד את החלמונים והסוכר. בזרם דק, מקציפים חצי מתערובת הקרם לתערובת חלמון הביצה. לאחר מכן יוצקים את תערובת קרם הביצים בחזרה לסיר המכיל את שאר תערובת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
11
חום מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. ב 160 מעלות F., התערובת תיתן את נשיפת קיטור. כאשר התערובת מגיעה 180 מעלות F, זה יהיה מעובה ושמנת, כמו ליקר ביצים. (אם אין לך מדחום, לבדוק את זה על ידי טבילה כף עץ לתערובת. תריץ את האצבע מאחורי הכפית. אם הפס נשאר ברור, התערובת מוכנה; אם הקצוות לטשטש, התערובת אינה עבה מספיק. כאשר הוא מוכן, להסיר אותו במהירות מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ביצים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מדחום מטבח
12
בינתיים, לשים 2 חופנים של קוביות קרח בתחתית קערה, ולהוסיף מים קרים לכסות. הניחו קערה קטנה יותר במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרח
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
יוצקים את תערובת הקרם דרך מסננת עדינה (כדי להסיר את חתיכות שעועית וניל ומקלות קינמון) לתוך קערה קטנה יותר. צמרמורת במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
שעועית וניל
קרם
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
14
להקפיא את תערובת הקרם במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בינתיים, לשים קערה במקפיא. כאשר הגלידה קפואה, להסיר את הקערה מהמקפיא, ולהעביר את הגלידה אליו. מקפלים את בצק עוגיות שוקולד צ ' יפס (ייתכן שלא צריך את כל זה). לארוז את הגלידה לתוך מיכלים sealable ולחזור למקפיא. (הפוך עוגיות: אופים כל שאריות בצק בתנור 350 מעלות f שחומם מראש במשך כ 10 עד 12 דקות.)