גלידת פאי ליים עם אבוקדו
מתכון זה מספק 15 מנות. עם 149 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם 39 סנט למנה נופל בתקציב שלך, גלידת פאי ליים אבוקדו מפתח עשויה להיות יוצאת מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, חצי חצי, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת לימונית מקדמיה, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד את כל החומרים למעט קרקרים קרקר קרקר בבלנדר 30 שניות או עד חלקה מאוד. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 2 ימים.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים עשויים להשתנות.)
מערבבים קרקרים קרקרים קרסים קרסים לתוך גלידה מוכנה. להקפיא 1 שעה לפני ההגשה.
לשרת באופן מיידי, או להעביר מיכל אטום, להקפיא עד 1 שבוע.
* תמצית וניל ניתן להחליף.
העוגייה: עוגיות שוקולד לבן-מקדמיה אגוז, אפוי רך מהמאפייה שלך, עבור מתנשא גלידת עוגיות כריכים. לעטוף את הפינוקים המוגמרים בנפרד (והדוק) בניילון נצמד, ולשמור על יד במקפיא למסיבות או חטיפים.