קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת פיסטוק חלבית

גלידת פיסטוק חלבית
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת פיסטוק עלה כותרת יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו צבע מאכל, חצי שמנת, מי ורדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 28%. נסו גלידת Gulkand (Rose Petal Jam) , מבשלים את הספר: גלידת עלה עלה, ו עלה כותרת דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את עלי הכותרת של ורדים במים קרים, להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מניחים 2/3 כוס עלי כותרת של ורדים בסיר עם שמנת כבדה, חצי שמנת, ו 1/3 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים על חום בינוני, ולהביא את התערובת לרתיחה חשופה, ערבוב כל הזמן.
4
הסר מהחום, ולתת את השמנת ועלי כותרת ורדים תלולים במשך כ 30 דקות. אם אתה מעדיף, מסננים את עלי הכותרת בשימוש ורדים. הגדר את 1/3 כוס הנותרים של עלי ורדים לא מבושלים בצד לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מורחים אגוזים פיסטוק החוצה על תבנית אפייה, ואופים עד קלוי וריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הכינו אמבט מי קרח לקירור מהיר של תערובת הגלידה: הניחו קערה גדולה בכיור, ומילאו קוביות קרח ומספיק מים כדי לאפשר לקוביות להתחיל להמיס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מניחים מסננת על קערת 2 ליטר ושמים אותה באמבט הקרח. תכיני את אמבטיית מי הקרח ואת הקערה בזמן שאת מכינה את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מניחים את חלמוני ביצה ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב לטאטא את החלמונים וסוכר עד צהוב עבה וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מניחים את הסיר עם קרם ריחני ורדים בחזרה על אש בינונית נמוכה, ולהביא כמעט לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. בהדרגה לשפוך על כוס של קרם ורדים חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן. חזור עם השמנת החמה הנותרת. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה, מעובה, ומצפה את הגב של כף, על 5 דקות יותר. כאשר התערובת היא רק מעובה, להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
יוצקים את הרפרפת החמה דרך המסננת לתוך הקערה המצוננת באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מערבבים את תערובת הגלידה במשך כ 2 דקות כדי למנוע התכתשות, ומערבבים במי הוורדים. התחל עם 1 כפית של חומרי טעם, ולהוסיף עוד לפי הטעם, עד 2 כפות או יותר. מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
תערובת גלידהתערובת גלידה
מי ורדיםמי ורדים
14
מניחים יריעת ניילון על פני השטח של תערובת הגלידה, לסחוט את כל כיסי אוויר. צנן את תערובת הגלידה לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
15
מניחים את תערובת הגלידה הצוננת לתוך מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה קפואה, סקופ לתוך מיכל מצופה עופרת, ומערבבים את עלי הכותרת הנותרים ואת הפיסטוקים לשלב. הקפאה, מכוסה, במשך כמה שעות כדי המשרד עד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גלידהתערובת גלידה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב