גלידת פיסטוק חלבית
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת פיסטוק עלה כותרת יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו צבע מאכל, חצי שמנת, מי ורדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 28%. נסו גלידת Gulkand (Rose Petal Jam) , מבשלים את הספר: גלידת עלה עלה, ו עלה כותרת דבש (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את עלי הכותרת של ורדים במים קרים, להתייבש.
מניחים 2/3 כוס עלי כותרת של ורדים בסיר עם שמנת כבדה, חצי שמנת, ו 1/3 כוס סוכר.
מניחים על חום בינוני, ולהביא את התערובת לרתיחה חשופה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ולתת את השמנת ועלי כותרת ורדים תלולים במשך כ 30 דקות. אם אתה מעדיף, מסננים את עלי הכותרת בשימוש ורדים. הגדר את 1/3 כוס הנותרים של עלי ורדים לא מבושלים בצד לאחר מכן.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים אגוזים פיסטוק החוצה על תבנית אפייה, ואופים עד קלוי וריחני, על 5 דקות.
הכינו אמבט מי קרח לקירור מהיר של תערובת הגלידה: הניחו קערה גדולה בכיור, ומילאו קוביות קרח ומספיק מים כדי לאפשר לקוביות להתחיל להמיס.
מניחים מסננת על קערת 2 ליטר ושמים אותה באמבט הקרח. תכיני את אמבטיית מי הקרח ואת הקערה בזמן שאת מכינה את הפודינג.
מניחים את חלמוני ביצה ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב לטאטא את החלמונים וסוכר עד צהוב עבה וחיוור.
מניחים את הסיר עם קרם ריחני ורדים בחזרה על אש בינונית נמוכה, ולהביא כמעט לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. בהדרגה לשפוך על כוס של קרם ורדים חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן. חזור עם השמנת החמה הנותרת. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת חלקה, מעובה, ומצפה את הגב של כף, על 5 דקות יותר. כאשר התערובת היא רק מעובה, להסיר אותו מהחום.
יוצקים את הרפרפת החמה דרך המסננת לתוך הקערה המצוננת באמבט הקרח.
מערבבים את תערובת הגלידה במשך כ 2 דקות כדי למנוע התכתשות, ומערבבים במי הוורדים. התחל עם 1 כפית של חומרי טעם, ולהוסיף עוד לפי הטעם, עד 2 כפות או יותר. מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה.
מניחים יריעת ניילון על פני השטח של תערובת הגלידה, לסחוט את כל כיסי אוויר. צנן את תערובת הגלידה לפחות 2 שעות או לילה.
מניחים את תערובת הגלידה הצוננת לתוך מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה קפואה, סקופ לתוך מיכל מצופה עופרת, ומערבבים את עלי הכותרת הנותרים ואת הפיסטוקים לשלב. הקפאה, מכוסה, במשך כמה שעות כדי המשרד עד לפני ההגשה.