גלידת פשטידת דלעת
, המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1487 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר חום, מלח, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו אמבט מי קרח על ידי מילוי חצי קערה עם קרח ומים; הניחו אותו בצד.
מניחים מסננת משובחת על קערה גדולה חסינת חום; מניחים אותה בצד.
לטאטא יחד את השמנת, 1/2 כוס הסוכר החום, הדלעת, חלב, מלח, ווניל בסיר בינוני עד חלקה.
לחמם את התערובת על חום בינוני, לטאטא מדי פעם, עד קיטור מתחיל לעלות מפני השטח, על 5 דקות. בינתיים, לטאטא את הנותרים 1/2 כוס סוכר, חלמונים, קינמון, וג ' ינג ' ר בקערה גדולה עד חלקה; להפריש.תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך כמחצית תערובת שמנת מחוממת לתוך תערובת חלמון הביצה.
יוצקים את תערובת הקרם-ביצה בחזרה למחבת ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית גומי, עד התערובת מתעבה מעט ומצפה את החלק האחורי של הכף או רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא, על 2 דקות. (אל תתנו לתערובת לרתוח.) כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.
יוצקים את פודינג דרך מסננת מוכן לתוך הקערה ולהשליך את התוכן של המסננת.
מניחים את הקערה באמבט מי קרח ולתת פודינג להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להרכיב. מקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות.נטישה פודינג מקורר במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר מיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק. הגלידה ניתן לשמור על עד 1 חודש.