קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

גלידת קוקוס

גלידת קוקוס
גלידת קוקוס היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 1398 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך ביצים, חלב דל שומן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים את הקרם, חלב קוקוס, 1/4 כוס הסוכר, חלב יבש ללא שומן, ומלח בסיר בינוני לטאטא עד אבקת החלב מתמוסס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.בינתיים, לטאטא את הביצים, נשאר 1/4 כוס סוכר, וניל בקערה בינונית עד צהוב עבה חיוור בצבע. כאשר תערובת הקרם מוכנה, לאט לטאטא על שליש ממנו לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן כך קרם חם לא לטרוף את הביצים.החזר את תערובת הקרם-ביצה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מתעבה מעט ומצפה את הכף, על 3 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך התערובת, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הקערה ולהשליך את התוכן של המסננת. מערבבים את הקוקוס המתפורר לתוך בסיס הגלידה עד incorporated. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של התערובת כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות.להקפיא את בסיס הגלידה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב