גלידת קוקוס
גלידת קוקוס היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 1398 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך ביצים, חלב דל שומן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
מערבבים את הקרם, חלב קוקוס, 1/4 כוס הסוכר, חלב יבש ללא שומן, ומלח בסיר בינוני לטאטא עד אבקת החלב מתמוסס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם.בינתיים, לטאטא את הביצים, נשאר 1/4 כוס סוכר, וניל בקערה בינונית עד צהוב עבה חיוור בצבע. כאשר תערובת הקרם מוכנה, לאט לטאטא על שליש ממנו לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן כך קרם חם לא לטרוף את הביצים.החזר את תערובת הקרם-ביצה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת מתעבה מעט ומצפה את הכף, על 3 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך התערובת, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הקערה ולהשליך את התוכן של המסננת. מערבבים את הקוקוס המתפורר לתוך בסיס הגלידה עד incorporated. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של התערובת כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות.להקפיא את בסיס הגלידה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.