גלידת קרמל תפוח
גלידת קרמל תפוח היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, רוטב קרמל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגת קרם קרמל, ו גלידת קרמל-תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
Beat שמנת בקערה גדולה עד פסגות נוקשות להופיע. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: קרם צריך ליצור פסגות חדות.
לטאטא חלב מרוכז ממותק, רסק תפוחים, רוטב קרמל, חמאה, תמצית וניל, ומלח עד בשילוב טוב.
יוצקים תערובת שמנת לתוך מיכל גדול לכסות. להקפיא עד מוצק, על 6 שעות.