קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות3
ציון בריאות25
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שוקולד

גלידת שוקולד
גלידת שוקולד דורשת על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 1049 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור קיץ. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ללא מכונת גלידה קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת פצפוצי שוקולד, גלידת שוקולד בן אנד ג'רי - תוכלו לקבל גלידת שוקולד עשירה בבית, ו גלידת Chunky Monkey Ice Cream (גלידה Bananan עם אגוזי מלך וגושי שוקולד) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
ממיסים שוקולד: ממיסים שוקולד בדוד כפול (ניתן להשתמש בדוד כפול מאולתר על ידי הנחת קערת מתכת על סיר קטן של מים רותחים, רק אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים מים רותחים, אבקת קקאו, חצי מהסוכר: כאשר השוקולד נמס, מעבירים לסיר בגודל בינוני, בעל תחתית כבדה, הופכים את החום לנמוך בינוני, ומוסיפים את המים הרותחים, אבקת קקאו וחצי מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להקציף במרץ עד שאין גושים.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר מהחום.
5
סיום הכנת תערובת השוקולד: 
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מוסיפים את החלב, 1 כוס הקרם, הנותרים סוכר, קפה מיידי( אם שימוש), ואת המלח לבסיס השוקולד, לטאטא במרץ עד משולב לחלוטין, ולאחר מכן להשתמש מרית גומי כדי לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כאשר בסיס השוקולד הוא חלק, להגדיר את הסיר על חום גבוה בינוני וחם, ערבוב מדי פעם, עד הבסיס מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
לטאטא את חלמוני הביצה בקערה בגודל בינוני. לאחר שבסיס השוקולד מחומם עד כדי כך שהוא מעלה אדים, מרכו את הביצים לאט לאט על ידי שפיכת חלק מהבסיס החם לביצים תוך כדי שטאטא את הביצים במרץ כדי למנוע מהם לבשל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לאחר ששילבת כמחצית מהבסיס עם הביצים, יוצקים את תערובת הביצים בחזרה למחבת עם שאר בסיס השוקולד ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים את הבסיס עד שהוא מתחיל להתעבות, להסיר מהחום, להוסיף קרם צונן: להנמיך את החום למדיום, ולחמם את הבסיס עד שהוא מגיע 77°. בשלב זה הבסיס יהיה התעבה מעט ויהיה רק מקבל מהביל שוב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
הסר מהחום.
5
מערבבים את הכוס הנותרת של קרם קר, כדי למנוע בישול נוסף.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1
יוצקים את בסיס השוקולד דרך מסננת רשת לתוך קערה כדי לסנן את כל מוצקים או curds, ומניחים קערה באמבט קרח כדי להאיץ את הצינון. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
צנן את הבסיס לחלוטין: צ ' יל גלידת בסיס במשך כמה שעות, רצוי בן לילה, עד צונן לחלוטין. (כדי להאיץ את התהליך הזה אתה יכול לשים את בסיס הגלידה, עדיין בקערה שלה באמבט הקרח, במקפיא במשך שעה, ערבוב כל 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תהליך במכונת גלידה: נטישה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. אם אתה אוהב גלידה רכה, לאכול מיד. אחרת, להעביר אותו למכולה מקפיא ולשים אותו במקפיא במשך כמה שעות כדי המשרד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
שים לב כי הגלידה עשויה להיות די קשה כאשר אתה הראשון להוציא אותו מהמקפיא, אז ייתכן שתרצה לתת לו לשבת במשך כמה דקות כדי לרכך לפני שאתה מנסה לגרוף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לגלידת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "