קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 18 דק.
מנות3
ציון בריאות13
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שוקולד

גלידת שוקולד
גלידת שוקולד אורכת כ -8 שעות ו-18 דקות מתחילתה ועד סופה. לקינוח הזה יש 1100 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -71 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מגיש 3 ומחירו 2.23$ למנה . זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 199 מעריצים. אם יש לך תמצית וניל, חצי-חצי סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , גלידת שוקולד ללא ביצים שמנת עם עוגיות שוקולד צ'יפס וגלידת שוקולד מריר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את אבקת הקקאו יחד עם 1 כוס מהחצי-חצי בסיר בינוני על אש בינונית וטורפים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
תיבול בשרתיבול בשר
3
מוסיפים את החצי-חצי הנותר ואת השמנת הכבדה. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם, ומורידים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4
בקערת ערבוב בינונית טורפים את החלמונים עד שהם מתבהרים. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים לאיחוד. לטמגם את תערובת השמנת לתוך הביצים והסוכר על ידי הוספה הדרגתית של כמויות קטנות, עד להוספת כ-1/3 מתערובת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
שדי פסיון אם קטנים)שדי פסיון אם קטנים)
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופקטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר3/4 כוס חלב בטמפרטורת החדר
תיבול בשרתיבול בשר
5
יוצקים את השארית ומחזירים את כל התערובת לסיר ומניחים על אש נמוכה. המשך לבשל, תוך ערבוב תכוף, עד שהתערובת מסמיכה מעט ומצפה את גב הכף ומגיעה ל-170 עד 175 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
6
יוצקים את התערובת לכלי ומניחים ל-30 דקות בטמפרטורת החדר. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
7
מכניסים את התערובת למקרר ולאחר שהיא מתקררת מספיק כדי לא ליצור עיבוי על המכסה, מכסים ומאחסנים במשך 4 עד 8 שעות או עד שהטמפרטורה מגיעה ל-40 מעלות F ומטה.
8
יוצקים למכשיר גלידה ומעבדים לפי הוראות היצרן. זה אמור לקחת בערך 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו וודקה אפרסק סירוקכמו וודקה אפרסק סירוק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
9
מגישים כמו שהוא להגשה רכה או מקפיאים לעוד 3 עד 4 שעות כדי לאפשר לגלידה להתקשות.
מרכיבים שתצטרך
כמו וודקה אפרסק סירוקכמו וודקה אפרסק סירוק