גלידת שוקולד
גלידת שוקולד אורכת כ -8 שעות ו-18 דקות מתחילתה ועד סופה. לקינוח הזה יש 1100 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -71 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מגיש 3 ומחירו 2.23$ למנה . זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 199 מעריצים. אם יש לך תמצית וניל, חצי-חצי סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך להכין גלידה בלי מכונת גלידה , גלידת שוקולד ללא ביצים שמנת עם עוגיות שוקולד צ'יפס וגלידת שוקולד מריר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את אבקת הקקאו יחד עם 1 כוס מהחצי-חצי בסיר בינוני על אש בינונית וטורפים לאיחוד.
מוסיפים את החצי-חצי הנותר ואת השמנת הכבדה. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם, ומורידים מהאש.
בקערת ערבוב בינונית טורפים את החלמונים עד שהם מתבהרים. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים לאיחוד. לטמגם את תערובת השמנת לתוך הביצים והסוכר על ידי הוספה הדרגתית של כמויות קטנות, עד להוספת כ-1/3 מתערובת השמנת.
יוצקים את השארית ומחזירים את כל התערובת לסיר ומניחים על אש נמוכה. המשך לבשל, תוך ערבוב תכוף, עד שהתערובת מסמיכה מעט ומצפה את גב הכף ומגיעה ל-170 עד 175 מעלות F.
יוצקים את התערובת לכלי ומניחים ל-30 דקות בטמפרטורת החדר. מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
מכניסים את התערובת למקרר ולאחר שהיא מתקררת מספיק כדי לא ליצור עיבוי על המכסה, מכסים ומאחסנים במשך 4 עד 8 שעות או עד שהטמפרטורה מגיעה ל-40 מעלות F ומטה.
יוצקים למכשיר גלידה ומעבדים לפי הוראות היצרן. זה אמור לקחת בערך 25 עד 35 דקות.
מגישים כמו שהוא להגשה רכה או מקפיאים לעוד 3 עד 4 שעות כדי לאפשר לגלידה להתקשות.