גלידת שוקולד צ'יפס ללא חלב
גלידת שוקולד צ'יפס ללא חלב עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1172 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה, אבקת קפה מיידית, אבקת קקאו מעובדת-הולנדית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 93 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת גלידה ריבס ללא חלב, ו בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב גדולה, לשלב את אבקת הקקאו, arrowroot, אבקת קפה, מלח, וקינמון, הפצת החומרים יבשים באופן שווה בכל רחבי.
יוצקים רק כ 1 כוס חלב קוקוס, וקציפים במרץ כדי ליצור משחה עבה, מוודא כדי להרטיב את כל הסחורה היבשה ולקבל את כל גושים. לאחר חלקה הומוגנית, קדימה ולהוסיף את חלב הקוקוס שנותר, יחד עם האגבה. הפעל את התנור לחום בינוני, וקצף מדי פעם כשהוא עולה לטמפרטורה. כאשר בועות להתחיל להרכיב סביב הקצוות של הנוזל, להוסיף שבבי שוקולד, ופשוט לתת את התערובת לשבת במשך 2 דקות, כדי לאפשר את השוקולד להתחיל נמס.לעבור מרית רחבה, ומערבבים בעדינות, מגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת, כדי לוודא ששום דבר לא נדבק ושהשוקולד נמס באופן מלא. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה מלאה, מבשלים רק דקה או שתיים יותר, וכל עוד אין שבבי שוקולד שלמים שנותרו, לכבות את החום. מערבבים בתמצית הוניל, ולתת מגניב לחלוטין לפני הזזתו למקרר כדי לצנן.לאחר הצטננות מלאה, נטישה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.כאשר הגלידה נמצאת במרחק של כ 5 דקות מסיום במכונה, להמיס את שבבי השוקולד, ולאט לאט לטפטף את השוקולד הנוזלי בזרם דק ישירות לתוך מכונת הגלידה. זה יהיה להקפיא באופן מיידי על פני השטח של הגלידה, ואת ההנעה מפנה יהיה לשבור אותו לשבבים קטנים נחמדים.
מעבירים את הגלידה למיכל אטום לאוויר, ומאחסנים במקפיא.
בואו להתמצק במקפיא לפחות 3 שעות לפני ההגשה.