קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שוקולד צ'יפס תות

גלידת שוקולד צ'יפס תות
גלידת שוקולד צ'יפס בטעם תות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1114 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם מיץ לימון, תמצית vanillan, שמנת מתוקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. נסו גלידת עוגת גבינה בטעם תות, גלידת תות Paleo, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים תותים, 1/4 כוס סוכר, ומיץ לימון במעבד מזון עד תותים הם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
העברת תערובת לקערה ומקרר עד מקורר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חום 1 כוס שמנת כבדה, חלב, ו 3/4 כוס סוכר בסיר מעל חום בינוני נמוך עד מחומם דרך וסוכר הוא מומס, על 5 דקות; להסיר מן החום, לכסות, ולאפשר תערובת קרם להתקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מקציפים חלמונים יחד בקערה. לאט לאט לשפוך את תערובת קרם חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
העברת תערובת ביצה מחוממת בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
לחמם תערובת חלמון ביצה על חום בינוני, כל הזמן ערבוב וגירוד בתחתית הסיר, עד פודינג מתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של מרית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
7
יוצקים הנותרים 1 כוס שמנת כבדה לתוך קערה גדולה ולהגדיר מסננת על גבי הקערה. לאט לאט לשפוך פודינג דרך מסננת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
8
מוסיפים תמצית וניל ומלח. מערבבים תערובת תות צונן שבבי שוקולד לתוך פודינג.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
תמצית ונילתמצית וניל
תותיםתותים
פודינגפודינג
מלחמלח
9
מניחים קוביות קרח לקערה גדולה ומוסיפים מים; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרחקוביות קרח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מניחים את הקערה של תערובת תות-שוקולד לאמבט הקרח ומאפשרים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות; להסיר קערה מאמבט קרח ולכסות בניילון נצמד. מקררים עד שמצונן היטב, 8 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
שוקולדשוקולד
עוטףעוטף
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
11
יוצקים תערובת צוננת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
12
מעבירים גלידה למיכל מצופה עופרת. מכסים את פני השטח בניילון נצמד וחותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק