גלידת שוקולד צ'יפס תות
גלידת שוקולד צ'יפס בטעם תות יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1114 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם מיץ לימון, תמצית vanillan, שמנת מתוקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. נסו גלידת עוגת גבינה בטעם תות, גלידת תות Paleo, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תותים, 1/4 כוס סוכר, ומיץ לימון במעבד מזון עד תותים הם קצוצים גס.
העברת תערובת לקערה ומקרר עד מקורר, על 1 שעה.
חום 1 כוס שמנת כבדה, חלב, ו 3/4 כוס סוכר בסיר מעל חום בינוני נמוך עד מחומם דרך וסוכר הוא מומס, על 5 דקות; להסיר מן החום, לכסות, ולאפשר תערובת קרם להתקרר במשך 30 דקות.
מקציפים חלמונים יחד בקערה. לאט לאט לשפוך את תערובת קרם חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
העברת תערובת ביצה מחוממת בחזרה לסיר.
לחמם תערובת חלמון ביצה על חום בינוני, כל הזמן ערבוב וגירוד בתחתית הסיר, עד פודינג מתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של מרית, על 5 דקות.
יוצקים הנותרים 1 כוס שמנת כבדה לתוך קערה גדולה ולהגדיר מסננת על גבי הקערה. לאט לאט לשפוך פודינג דרך מסננת ומערבבים.
מוסיפים תמצית וניל ומלח. מערבבים תערובת תות צונן שבבי שוקולד לתוך פודינג.
מניחים קוביות קרח לקערה גדולה ומוסיפים מים; מערבבים.
מניחים את הקערה של תערובת תות-שוקולד לאמבט הקרח ומאפשרים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות; להסיר קערה מאמבט קרח ולכסות בניילון נצמד. מקררים עד שמצונן היטב, 8 שעות ללילה.
יוצקים תערובת צוננת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות.
מעבירים גלידה למיכל מצופה עופרת. מכסים את פני השטח בניילון נצמד וחותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.