קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידת שייק תות

גלידת שייק תות
גלידת שייק תות דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה מושלם עבור יום האם. לכי לחנות וקחי בננות, אוכמניות, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
תהליך הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד מרוסק דק. בחוזקה לחץ על תערובת על החלק התחתון של מחבת springform משומנת קלות 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
אופים ב 350 במשך 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו גלידת וניל לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות או עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
4
לעבד תותים ו 2 כפות אבקת סוכר במעבד מזון עד מחית, לעצור כדי לגרד את הצדדים; להסיר תערובת תות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
לעבד אוכמניות ו 1 כף אבקת סוכר במעבד מזון עד מחית, לעצור כדי לגרד את הצדדים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מחית בננות עם מזלג בקערה גדולה; מערבבים הנותרים 1 כף אבקת סוכר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים 1 ליטר גלידה בקערה גדולה; לחתוך לחתיכות גדולות (3 אינץ'). מקפלים תערובת תות לתוך גלידה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים במקפיא עד המשרד מעט.
9
מחלקים את רבע גלון הגלידה שנותר לשניים, ומניחים חצאים בקערות נפרדות. מערבבים תערובת אוכמניות לתוך חצי ותערובת בננה פירה למחצית שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמהתוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
שים קערות במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מורחים חצי תערובת תות באופן שווה לתוך קרום מוכן במחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
12
מניחים מחבת ותערובת תות הנותרים במקפיא. להקפיא 30 דקות או עד שכבת תות במחבת הוא מעט מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מורחים תערובת בננה באופן שווה על פני שכבת תות במחבת; מחבת חזרה למקפיא, להקפיא 30 דקות או עד שכבת בננה הוא מעט מוצק. חזור על הליך עם תערובת אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מורחים שאריות תערובת תות על שכבת אוכמניות במחבת, להקפיא 3 שעות או עד שכל השכבות מוצקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
תנו לפאי לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני ההגשה.
16
מקשטים, אם תרצה.
17
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בגלידת האגן דאז.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."