קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שמן זית

גלידת שמן זית
גלידת שמן זית היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלמונים, שמנת מתוקה, חצי חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר 3 ליטר כבד התחתון מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ ' לתחתית של דוד כפול על חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים; מניחים חלמונים במחצית העליונה של דוד כפול. לאט לאט לטאטא בתערובת חצי וחצי חם. לבשל, לטאטא כל הזמן, 6 דקות או עד התערובת מגיעה 160 ומתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
4
הסר מהחום; הזן דרך מסננת רשת תיל בסדר כדי להסיר כל גושים, במידת הצורך. מוסיפים שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
להקציף בשמן זית. מקררים עד שקר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרחקרח