גלידת תירס מתוקה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 238 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו תירס שמנת מתוק.
הוראות
חותכים גרעינים מאוזני תירס; מניחים קלחי בצד.
שלב גרעינים וחלב 1 כוס בבלנדר; תהליך עד חלקה.
שלב תערובת תירס, הנותרים 2 כוסות חלב, סוכר, ומלח בסיר בינוני, כבד.
חותכים cobs לשלישים; להוסיף cobs למחבת.
תערובת תירס חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום; תן לעמוד 1 שעה. תיפטר מקלחונים.
החזרת מחבת לחום בינוני; חום ל-18
שלב חצי וחצי חלמונים ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים תערובת חלמון ביצה למחבת עם תערובת חלב נותרת; לבשל מעל חום בינוני 2 דקות או עד רשם מדחום 160, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר על קערה, לחיצה קלה עם כף עץ; להשליך מוצקים.
מניחים קערה בקערה גדולה מלאה בקרח. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא. להקפיא 1 שעה או עד המשרד.