גליטת אגסים של אור בישול עם חמוציות וצימוקים Brandied
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגסים של ברטלט, סוכר מגורען, מי קרח, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמוציות ברנדי, בטטות נופך עם סירופ מייפל, אגוזי מלך, וצימוקים המותג, ו בורבון כתום חמוציות עם חמוציות חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את 4 החומרים הראשונים בקערה בינונית; לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים חמאה צוננת; דופק 4 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור). בעדינות לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד; כיסוי. צ ' יל במשך 15 דקות.
מניחים את הבצק במקפיא 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
הסר את הסדינים העליונים של פלסטיק לעטוף; בצק בכושר, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, לתוך 10 אינץ ' עגול נשלף התחתון טארט פאן מצופה ספריי בישול. לחץ על הבצק כנגד התחתית והצדדים של המחבת, מה שמאפשר לבצק להשתרע על קצוות המחבת; הסר את הסדינים הנותרים של ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
שלב 3 כפות סוכר מגורען, סוכר חום, קורנפלור; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מפזרים תערובת 1/3 כוס קורנפלור לתוך קונכיה; מכסים חצי תערובת פירות. חזור על שכבות עם תערובת קורנפלור הנותרים ותערובת פירות. מקפלים קצוות של בצק על תערובת פירות (הבצק יכסה רק חלקית פירות).
מפזרים 2 כפות סוכר מגורען על תערובת פירות; אופים ב 425 במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את גאלט מהתנור) ואפה במשך 45 דקות נוספות או עד שהמאפה יהיה זהוב. מגניב במשך 10 דקות על מתלה תיל, ולנפות את אבקת הסוכר מעל החלק העליון של גאלט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
רול-אפ פירות צהוב
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים את galette חם או בטמפרטורת החדר עם ציפוי מוקצף.