גליטת אגסים של אור בישול עם חמוציות וצימוקים Brandied
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגסים של ברטלט, סוכר מגורען, מי קרח, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמוציות ברנדי, בטטות נופך עם סירופ מייפל, אגוזי מלך, וצימוקים המותג, ו בורבון כתום חמוציות עם חמוציות חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 4 החומרים הראשונים בקערה בינונית; לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח, 1 כף סוכר מגורען, ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה צוננת; דופק 4 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור). בעדינות לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד; כיסוי. צ ' יל במשך 15 דקות.
חפיפה קלה 2 אורכים של פלסטיק לעטוף על משטח לח מעט. פתח בצק מקורר, והנח על ניילון נצמד. מכסים את הבצק ב-2 אורכים נוספים של עטיפת פלסטיק חופפת.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 14 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר את הסדינים העליונים של פלסטיק לעטוף; בצק בכושר, פלסטיק לעטוף בצד למעלה, לתוך 10 אינץ ' עגול נשלף התחתון טארט פאן מצופה ספריי בישול. לחץ על הבצק כנגד התחתית והצדדים של המחבת, מה שמאפשר לבצק להשתרע על קצוות המחבת; הסר את הסדינים הנותרים של ניילון נצמד.
שלב 3 כפות סוכר מגורען, סוכר חום, קורנפלור; מערבבים עם מקצף.
מפזרים תערובת 1/3 כוס קורנפלור לתוך קונכיה; מכסים חצי תערובת פירות. חזור על שכבות עם תערובת קורנפלור הנותרים ותערובת פירות. מקפלים קצוות של בצק על תערובת פירות (הבצק יכסה רק חלקית פירות).
מפזרים 2 כפות סוכר מגורען על תערובת פירות; אופים ב 425 במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את גאלט מהתנור) ואפה במשך 45 דקות נוספות או עד שהמאפה יהיה זהוב. מגניב במשך 10 דקות על מתלה תיל, ולנפות את אבקת הסוכר מעל החלק העליון של גאלט.
מגישים את galette חם או בטמפרטורת החדר עם ציפוי מוקצף.