גליל יווני
המתכון היווני רול מוכן בערך 1 שעה ו -40 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 23 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך נורים, רוטב סויה, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: יוגורט יווני קינמון רול סופגניות, רול קינמון פרנץ ' טוסט רול עליות, ו אגרול מוקפץ (אגרול akan בקערה).
הוראות
מניחים גיליון 1 של nori לאורכו על מחצלת במבוק, מבריק בצד למטה. מקם את הסדין על 1 אינץ ' מהצד של המחצלת הקרובה אליך. להרטיב את הידיים במים קרים ולקחת חופן של אורז סושי.
מניחים את האורז במרכז של nori ולהשתמש באצבעות שלך כדי להפיץ את האורז באופן שווה על זה. המקום הבא פלפלים אדומים קלויים, זיתים, פטה, מלפפון אופקית על פני הגליל. השתמש בשטיח להפשיל את הסושי, צובט וסוחט את המחצלת כדי לעצב אותו לצורת סיגר עגולה. חותכים לתוך 1 אינץ ' לחמניות עבות עם סכין חדה. הפעל לחמניות על צדיהן כך שהאורז פונה כלפי מעלה, ומגישים עם ג ' ינג ' ר כבוש, ווסאבי ורוטב סויה.
1 כוס אורז סושי קצר דגנים
מניחים את המים והמלח בסיר בגודל בינוני ומכסים אותו במכסה הדוק. מביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים אורז, חוזרים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים. ברגע שהמים התאדו מהאורז, הסירו את המחבת מהחום. מערבבים את חומץ האורז ולתת מגניב לפני השימוש.