קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר)

גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בסגנון שנחאי לחמניות האביב (עם כרוב מטוגן חזיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 159 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. אם יש לך קורנפלור, כתף חזיר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלילי אביב בסגנון שנחאי, Lumpiang שנחאי (לחמניות האביב חזיר), ו לומפיה שנחאי (גלילי אביב מלאים בשר).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן בווק מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים חצי כרוב, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים ומשליכים מדי פעם, עד שהתרככו ונבלו, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להוסיף כרוב הנותרים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה חשופה, מכסים ומבשלים 1 שעה, מוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים חזיר פרוס ומערבבים סביב להפיץ. המשך להתבשל במשך 1 יותר שעה, הוספת מים לפי הצורך, עד הכרוב הוא רך מאוד ונוזל מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
הוסף תרחיף קורנפלור ולתת את התערובת לבוא לרתיחה, בישול עד התערובת מעובה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
7
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לעטוף גלילי האביב באמצעות טכניקה זו, באמצעות כ 3 כפות של מילוי לכל גליל.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
ברגע שכל האגרולים נעשים, שמן חום בווק ל 375 F.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים 4 עד 6 לחמניות ומבשלים, מתעצבנים מדי פעם עם עכביש רשת תיל, עד חום זהוב פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
11
מסננים על מגבות נייר וחמים. חזור עם אגרולים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מגישים מיד עם חומץ או רוטב ברווז לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברווזרוטב ברווז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו