קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר)

גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בסגנון שנחאי לחמניות האביב (עם כרוב מטוגן חזיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 159 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. אם יש לך קורנפלור, כתף חזיר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלילי אביב בסגנון שנחאי, Lumpiang שנחאי (לחמניות האביב חזיר), ו לומפיה שנחאי (גלילי אביב מלאים בשר).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן בווק מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים חצי כרוב, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים ומשליכים מדי פעם, עד שהתרככו ונבלו, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
להוסיף כרוב הנותרים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה חשופה, מכסים ומבשלים 1 שעה, מוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
5
מוסיפים חזיר פרוס ומערבבים סביב להפיץ. המשך להתבשל במשך 1 יותר שעה, הוספת מים לפי הצורך, עד הכרוב הוא רך מאוד ונוזל מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
הוסף תרחיף קורנפלור ולתת את התערובת לבוא לרתיחה, בישול עד התערובת מעובה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
7
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
לעטוף גלילי האביב באמצעות טכניקה זו, באמצעות כ 3 כפות של מילוי לכל גליל.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
ברגע שכל האגרולים נעשים, שמן חום בווק ל 375 F.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים 4 עד 6 לחמניות ומבשלים, מתעצבנים מדי פעם עם עכביש רשת תיל, עד חום זהוב פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
מסננים על מגבות נייר וחמים. חזור עם אגרולים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מגישים מיד עם חומץ או רוטב ברווז לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברווזרוטב ברווז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו