קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר)

גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בסגנון שנחאי לחמניות האביב (עם כרוב מטוגן חזיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 159 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. אם יש לך קורנפלור, כתף חזיר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלילי אביב בסגנון שנחאי, Lumpiang שנחאי (לחמניות האביב חזיר), ו לומפיה שנחאי (גלילי אביב מלאים בשר).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן בווק מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים חצי כרוב, מתבלים במלח, ומבשלים, מערבבים ומשליכים מדי פעם, עד שהתרככו ונבלו, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
להוסיף כרוב הנותרים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
4
מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מפחיתים לרתיחה חשופה, מכסים ומבשלים 1 שעה, מוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מוסיפים חזיר פרוס ומערבבים סביב להפיץ. המשך להתבשל במשך 1 יותר שעה, הוספת מים לפי הצורך, עד הכרוב הוא רך מאוד ונוזל מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
הוסף תרחיף קורנפלור ולתת את התערובת לבוא לרתיחה, בישול עד התערובת מעובה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
7
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
לעטוף גלילי האביב באמצעות טכניקה זו, באמצעות כ 3 כפות של מילוי לכל גליל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
9
ברגע שכל האגרולים נעשים, שמן חום בווק ל 375 F.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים 4 עד 6 לחמניות ומבשלים, מתעצבנים מדי פעם עם עכביש רשת תיל, עד חום זהוב פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מסננים על מגבות נייר וחמים. חזור עם אגרולים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מגישים מיד עם חומץ או רוטב ברווז לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברווזרוטב ברווז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'