גלילי גבינה פלפלים קלועים
לחמניות גבינה פלפלית קלועה היא מנה של 12. תמורת 30 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחמניות לזניה צמחית עם מרינרה פקורינו פלפלית, לחם גבינת שמנת קלועה וקלצונה של חזיר וגבינה קלועה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, מלח ופלפל. בסיר מחממים חלב וחמאה ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מוסיפים ביצה אחת ו-1/2 כוס קמח; להכות 2 דקות יותר. מערבבים פנימה גבינה ומספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח; מכסים ומניחים לנוח 15 דקות. מחלקים ל-36 חלקים. עצב כל אחד ל-6 אינץ'. חֶבֶל. צמה שלושה חבלים יחד. צבוט קצוות כדי לאטום. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.
מניחים על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
טורפים את שאר הביצה; להבריש מעל צמות.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-17 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור צ'יז רול. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הריזלינג של בילטמור אסטייט עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![בילטמור אסטייט ריזלינג]()
בילטמור אסטייט ריזלינג
מאוזן להפליא עם ניחוחות משמש מתוקים, טעמי דבש קלים וסיומת פריכה.