גלילי דבש-חיטה תלתן
דבש תלתן-לחמניות חיטה הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך דבש, חמאה, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: גלילי דבש-חיטה תלתן, לחמניות ארוחת ערב תלתן חיטה דבש, ו לחמניות ארוחת ערב תלתן מחיטה מלאה.
הוראות
ממיסים שמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלות קמחים לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
מוסיפים לתערובת השמרים 1 1/2 כוסות קמח לחם, קמח מלא, דבש, חמאה ומלח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים 1/4 כוס קמח לחם; מערבבים עד שנוצר בצק רך.
הופכים את הבצק למשטח מקומח. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -8 דקות); מוסיפים מספיק קמח לחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מצפים 12 כוסות מאפין בתרסיס בישול. מחלקים בצק ל -12 מנות שוות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם, לחלק כל חלק לתוך 3 חתיכות; לעצב כל חתיכה לתוך כדור (לכסות את הבצק הנותר כדי למנוע ממנו להתייבש).
מניחים 3 כדורים בכל כוס מאפין. מכסים ומניחים לתפוח 25 דקות או עד להכפלת הגודל.
שלב 1 כף מים וביצה; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 425 למשך 12 דקות או עד להשחמה קלה.