קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי דבש-חיטה תלתן

גלילי דבש-חיטה תלתן
דבש תלתן-לחמניות חיטה הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך דבש, חמאה, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: גלילי דבש-חיטה תלתן, לחמניות ארוחת ערב תלתן חיטה דבש, ו לחמניות ארוחת ערב תלתן מחיטה מלאה.

הוראות

1
ממיסים שמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלות קמחים לכוסות מדידה יבשות; מפלס בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
2
מוסיפים לתערובת השמרים 1 1/2 כוסות קמח לחם, קמח מלא, דבש, חמאה ומלח; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
חמאהחמאה
דבשדבש
שמריםשמרים
מלחמלח
3
מוסיפים 1/4 כוס קמח לחם; מערבבים עד שנוצר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצקבצק
4
הופכים את הבצק למשטח מקומח. ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -8 דקות); מוסיפים מספיק קמח לחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצקבצק
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, פונים למעיל העליון. מכסים ומניחים במקום חמים (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ שתי אצבעות לבצק. אם הזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מצפים 12 כוסות מאפין בתרסיס בישול. מחלקים בצק ל -12 מנות שוות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם, לחלק כל חלק לתוך 3 חתיכות; לעצב כל חתיכה לתוך כדור (לכסות את הבצק הנותר כדי למנוע ממנו להתייבש).
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
8
מניחים 3 כדורים בכל כוס מאפין. מכסים ומניחים לתפוח 25 דקות או עד להכפלת הגודל.
9
לחשוף בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
שלב 1 כף מים וביצה; מברישים מעל לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
מיםמים
ביצהביצה
11
אופים בחום של 425 למשך 12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים חם.