גלילי השמרים של אמא
גלילי השמרים של אמא דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ללחם הזה יש 125 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 30 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך שמרים, מרגרינה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גלילי שמרים, בלנדר שמרים לחמניות, ו אין גלילי קינמון שמרים.
הוראות
Melt margarine in hot water.
Add sugar and salt and stir.
Add cold water and yeast. Stir to dissolve yeast.
Add 3 cups flour and mix.
Add eggs and 2 1/2 - 3 cups more flour.
Mix, cover and let rise until dough doubles in size.
Punch down and let rise 30 more minutes or until doubles.
Make walnut size balls of dough.
Place about 2 inches apart in well-buttered 9 x 13 inch pan.
Bake in a preheated 350 degrees F (175 degrees C) oven for 30-45 minutes.
Brush top of rolls with margarine while hot.