גלילי פקאן דומדמניות
לחמניות פקאן דומדמניות דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך שמרים, מים חמים, קמח לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות אגוז ודומדמניות יווניות, לחמניות פקאן, ו לחמניות פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שמרים ומים חמים; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים שמרים, 1/4 כוס סוכר, ומלח.
מוסיפים 2 כוסות קמח, תפוחי אדמה ושמן; להכות במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד מעורבב היטב. מערבבים מספיק של קמח 3 כוסות הנותרים כדי להפוך את הבצק רך.
מפזרים 3 כפות קמח על פני השטח עבודה. הפוך את הבצק; ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות).
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול, פונה העליון המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; רול למלבן 24-x 6 אינץ'.
מערבבים 1/2 כוס סוכר חום וקינמון; מפזרים על בצק.
להפשיל, החל בצד ארוך. קמצוץ תפר לאטום (לא חותם מסתיים).
חותכים לפרוסות 16 (1 1/2 אינץ').
כפית שנותרה 3/4 כוס סוכר חום לתוך 13 - x 9-x 2 אינץ צלחת אפייה מצופה ספריי בישול.
מפזרים דומדמניות ופקאנים על סוכר.
מניחים פרוסות על פני סוכר.
יוצקים חלב סביב לחמניות. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד שנעשה.