גלילי קינמון
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה על 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. נסו גלילי קינמון, קינמון-גלגלי סוכר, ו גלילי קינמון חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה או מרגרינה לקמח עם בלנדר מאפה. מערבבים שמנת חמוצה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות.
מערבבים יחד 3 כפות סוכר וקינמון. מחלקים את הבצק לחצאים.
רול 1 חצי לתוך מלבן, 20 x 7 אינץ', על לוח מסוכר, מקומח היטב בד מכוסה.
מפזרים חצי תערובת הסוכר-קינמון.
להפשיל בחוזקה, מתחיל בצד 7 אינץ'.
לגלגל את החצי השני של הבצק לתוך מלבן 20 x7 אינץ'.
מפזרים סוכר שנותר-תערובת קינמון.
מקום קצה רופף של רול בצד 7 אינץ ' של המלבן; קמצוץ קצוות לאטום. המשך להתגלגל בחוזקה; צובט קצוות של בצק לתוך גליל לאטום.
לעטוף ולשמור בקירור לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 48 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים לגלגל לפרוסות 1/4 אינץ'. (לחיתוך קל יותר, לעטוף אורך חוט סביב רול במרווחים 1/4 אינץ ולמשוך בחוזקה עד פרוסה נחתכת.)
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות ungreased.
מערבבים 3 כפות סוכר ומים; מברשת על עוגיות.
אופים עד חום זהוב, 20-25 דקות.