גלילי קינמון דביקים
לחמניות קינמון דביקות עשויות להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. תמורת 17 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קמח, ביצים, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם ציון של 22%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. לחמניות קינמון דביקות קרמל, לחמניות קינמון דביקות פקאן, ולחמניות קינמון פליאו דביקות, דביקות, דביקות, דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ו-1/4 כוס סוכר במים חמים.
מוסיפים את יתרת הסוכר, חלב חם, קיצור, מלח, ביצים ו-3 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים מספיק קמח ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה. מנקבים בצק למטה. מחלקים לשלישים.
מגלגלים כל חלק ל-12 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן; למרוח בחמאה.
מגלגלים היטב, מתחילים בקצה הארוך. פורסים ל-1-in. לחמניות.
מניחים בשלושה 11 אינץ' משומנים. x 7 אינץ'. תבניות אפייה.
מניחים לתפיחה עד כמעט הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-30 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון. אם רוצים, מכינים ציפוי: מקציפים את כל החומרים עד לקבלת לחמניות חלקות ומקוררות בקרח.