גלילי קרמל-פקאן דביקים (קלים )
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מדהים. נסו גלילי קרמל-פקאן דביקים (קלים ), גלילי קרמל-פקאן דביקים, ו לחמניות קינמון קרמל פקאן דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר מגורען, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים חלב חם, מרגרינה 1/3 כוס והביצה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, scaping קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, scaping קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 5 דקות או עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה משומנת ולהפוך צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה 30 דקות או עד כפול. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
גריז תחתון וצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'. אגרוף למטה בצק. לשטח עם הידיים או מערוך לתוך מלבן, 15x10 אינץ', על משטח מקומח קלות.
מורחים עם 2 כפות מרגרינה.
מערבבים פקאנים, 1/4 כוס סוכר מגורען ואת הקינמון; מפזרים באופן שווה על מרגרינה.
מגלגלים מלבן בחוזקה, החל מהצד 15 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. למתוח ולעצב עד אפילו.
חותכים לגלגל לחמש עשרה פרוסות 1 אינץ'.
מניחים מעט זה מזה במחבת. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 30 דקות או עד כפול.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב.
הסר מחבת למתלה חוט. מגניב 10 דקות.