גלילים מתוקים מגולגלים
אם יש לכם חמאה, ביצה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו הוופלים של בנה המתוק, Datemaki (חביתה מגולגלת מתוקה), ו מבשלים את הספר: לימון מתוק ופלים זית שחור (מתכונים דומים).
הוראות
קרם חמאה בקערת ערבוב בינונית; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם עד אור ורך.
מוסיפים קמח לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מברשת pizelle או ופל ברזל עם שמן; מחממים ברזל 2 דקות.
מניחים 1 כפית גדושה של הבלילה במרכז ברזל; ברזל סגור, ואופים 1 דקה או עד השחמה קלה.
הסר וופל, במהירות להפשיל; מגניב על מתלה חוט. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה. אחסן וופלים במיכל אטום.
הערה: וופלים אלה הם טעימים מוגשים עם גלידה.