גן אלפרדו עם עוף
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן גן אלפרדו עם עוף לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.01 דולר למנה. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חצאי חזה עוף, שמן זית, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו גן עוף אלפרדו, גן אלפרדו עם עוף, ו גן זית עוף בגריל ורוטב אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים עוף; מבשלים 4 דקות מכל צד או עד הסוף.
מוציאים מהתבנית; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים עוף על פני התבואה לפרוסות דקות; להתחמם. מילואים טפטופים במחבת.
בזמן שהעוף מתבשל, מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
חותכים כל קישואים ודלעת לשניים לרוחב.
חותכים פרוסות בגודל 1/2 אינץ ' מ "קירות" חיצוניים של קישואים ודלעת; מחק ליבות. פורסים חתיכות לאורך לרצועות דקות.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים קישואים, דלעת, אספרגוס ופלפל; מטגנים 3 דקות.
מוסיפים שום; מטגנים 2 דקות.
מערבבים מרק, חצי וחצי וקמח; מערבבים בקצף.
הוסף תערובת מרק לטפטופים שמורים במחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים גבינה; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
הוסף פסטה, ירקות ועוף; לזרוק.
מפזרים 1/4 כפית פלפל שחור ופטרוזיליה.