גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ...
גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ... יכול להיות שזו רק המנה הצדדית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפונה תרמיל, קומץ של רזה צנון, כרישהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפונה של דבורה מדיסון עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם, סלט עדשים של דבורה מדיסון, ו עוגת פירות יער צנועה של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).
הוראות
להכין ולשטוף את כל הירקות שלך. חותכים את הצנוניות וחותכים אותם לאורך, מה שהופך את כל החלקים פחות או יותר באותו גודל. גם לשטוף ולייבש את הירקות, ומוכן כרישה, אפונה, ואספרגוס. (אם אתה רוצה, אתה יכול לעשות מניה להשתמש בצלחת זו עם קישוטים כרישה, תרמילי אפונה, קליפות אספרגוס, כמה טרגון, ומלח. אתה צריך רק 1 כוס או משהו כזה.)
כאשר אתה עומד לאכול, להמיס כמה כפיות חמאה במחבת כבדה על חום בינוני.
הוסף את הכרישה ו 1/2 כוס המים ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים עם כמה צביטות מלח, מוסיפים את הצנון ואת האספרגוס, ומבשלים במשך 3 דקות. לאחר מכן, להוסיף את האפונה ואת צנון ירוק, לוודא שיש נוזל במחבת כמו שאתה הולך והוספת יותר במידת הצורך. המשך לבשל עד האפונה הם ירוק בהיר העלים רכים, על 2 דקות יותר. צנון העלים יהיה לנבול ולהיראות קצת פאנקי, אבל הם יהיו טעם מתון וקצת אגוזים.
כאשר הירקות נעשים, להסיר מהחום, להוסיף כפית גדושה של חמאה, מתבלים במלח, ומערבבים את הטרגון ומיץ לימון. לטעום ולהתאים את התבלינים, ולאחר מכן לשרת וליהנות הגן שלך בקערה.