קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות89
מגזין

גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ...

גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ...
גן האביב של דבורה מדיסון ערבוביה של צנוניות, כרישה ואפונה בהתאם ... יכול להיות שזו רק המנה הצדדית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפונה תרמיל, קומץ של רזה צנון, כרישהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפונה של דבורה מדיסון עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם, סלט עדשים של דבורה מדיסון, ו עוגת פירות יער צנועה של דבורה מדיסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכין ולשטוף את כל הירקות שלך. חותכים את הצנוניות וחותכים אותם לאורך, מה שהופך את כל החלקים פחות או יותר באותו גודל. גם לשטוף ולייבש את הירקות, ומוכן כרישה, אפונה, ואספרגוס. (אם אתה רוצה, אתה יכול לעשות מניה להשתמש בצלחת זו עם קישוטים כרישה, תרמילי אפונה, קליפות אספרגוס, כמה טרגון, ומלח. אתה צריך רק 1 כוס או משהו כזה.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ירוקירוק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
כאשר אתה עומד לאכול, להמיס כמה כפיות חמאה במחבת כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את הכרישה ו 1/2 כוס המים ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים עם כמה צביטות מלח, מוסיפים את הצנון ואת האספרגוס, ומבשלים במשך 3 דקות. לאחר מכן, להוסיף את האפונה ואת צנון ירוק, לוודא שיש נוזל במחבת כמו שאתה הולך והוספת יותר במידת הצורך. המשך לבשל עד האפונה הם ירוק בהיר העלים רכים, על 2 דקות יותר. צנון העלים יהיה לנבול ולהיראות קצת פאנקי, אבל הם יהיו טעם מתון וקצת אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כאשר הירקות נעשים, להסיר מהחום, להוסיף כפית גדושה של חמאה, מתבלים במלח, ומערבבים את הטרגון ומיץ לימון. לטעום ולהתאים את התבלינים, ולאחר מכן לשרת וליהנות הגן שלך בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה