גספצ'ו ירקות בגריל נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 72 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. גשו לסופר וקנו כוסברה, שמן צמחי, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. מתכונים דומים: גספצ'ו ירקות בגריל, גספצ'ו ירקות בגריל, ו סלט נתח ירקות מאצ'ו גספצ' ו.
הוראות
1
הדליקו גריל. משחילים את שיני השום על שיפוד. מברישים קלות את השום, הפלפלים, הקישואים, הבצל והתירס בשמן הצמחי ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הירקות על אש גבוהה בינונית, הופכים לעיתים קרובות, עד שהם חרוכים קלות ופריכים-רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום
שמן צמחי
פלפל
ירק
קישואים
בצל
תירס
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
2
מעבירים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון ומניחים לאדים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בינתיים מוציאים את שיני השום מהשיפודים, מקלפים אותם ומעבירים לקערה גדולה. בעזרת סכין משוננת גדולה חותכים את גרעיני התירס החרוכים לקערה. מקלפים את הפלפלים ומוסיפים אותם לקערה יחד עם הקישואים, הבצל, הכמון, הפלפל האדום הכתוש, מיץ העגבניות, מיץ התפוזים, מיץ הלימון והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שיני שום שלמות
גרעינים תירס
מיץ תפוזים
מיץ עגבניות
מיץ לימון
קישואים
פלפלים
חומץ
כמון
בצל
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
שיפודים
קערה
4
עובדים בקבוצות, מחית את תערובת הירקות בבלנדר או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
5
יוצקים את הגספצ ' ו לקערה נקייה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד צונן, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גספצ ' ו
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
רגע לפני ההגשה מערבבים את הכוסברה לגזפצ ' ו. מצקת את המרק לקערות, מקשטים במלפפון ומגישים.